Life&style
Pravila čuvanja naših najljepših fotografija – jednostavno je, brzo, kvalitetno i predivno Pravila čuvanja naših najljepših fotografija – jednostavno je, brzo, kvalitetno i predivno Pravila čuvanja naših najljepših fotografija – jednostavno je, brzo, kvalitetno i predivno Pravila čuvanja naših najljepših fotografija – jednostavno je, brzo, kvalitetno i predivno

Pravila čuvanja naših najljepših fotografija – jednostavno je, brzo, kvalitetno i predivno

Postoje one neke prijateljice koje sve stignu i kojima se uvijek divimo pitajući se od kud im toliko energije

Uglavnom su uvijek lijepo sređene, organizirane su na poslu, stignu izvršavati kućne i obiteljske obaveze, drže do obiteljskih običaja i tradicije pa ćemo često u njihovim lijepim domovima pronaći pregršt lijepih i smisleno složenih fotografija bitnih i lijepih životnih trenutaka. Uvijek pomislimo „kako to sve stignu?“.

 | Autor: dm.hr dm.hr

Osim dobre organizacije za koju se zna da je ključ optimizacije vremena, ključ uspjeha je i korisna informacija. Uz pomoć kvalitetne informacije si itekako olakšavamo život, probijamo led kod radnji koje su nam nove, a onda kada ih jednom savladamo vidimo koliko su lakše nego što smo mislili da jesu, i lako nam prelaze u naviku.

Ovo se može primijeniti na sve aspekte života, a mi ćemo ga primijeniti u kontekstu čuvanja naših najljepših životnih trenutaka sačuvanih u vremenu – naših dragih fotografija.

Ne treba više ni spominjati koliko fotografija i uspomena na čitave godine ili životne periode nam je otišlo s prestankom rada nekog od uređaja na kojima smo ih čuvali, maštajući o tome kako ćemo ih jednog dana razviti i sačuvati u fizičkom obliku, barem one najljepše od njih. Ali, eto, nekako smo ostali bez njih. Ponekad ih sjetimo, bude nam žao što ih više nemamo, ali planiramo razviti neke koje još imamo i one koji će se tek dogoditi.

 | Autor: dm.hr dm.hr

Planiramo, ali uvijek malo odgodimo, mislimo da je komplicirano, da treba vremena… I opet mislimo blago onima koji su organizirani pa sve to stignu. Otkrit ćemo ti tajnu onih prijateljica kojima se diviš i koje sve to stignu. Jedina razlika je što one ne misle previše, one znaju da je jednostavno, brzo, povoljno i uživaju u svojim lijepim uspomenama.

One imaju informaciju koliko je jednostavno razviti i sačuvati svoje fotografije zauvijek. Uz pomoć dm Foto Paradies usluge i aplikacije  u svom pametnom telefonu i ti možeš jednostavno označiti fotografije koje želiš razviti i prilikom prve posjete najbliže dm trgovine s fotouslugom, na foto uređaju ukucati broj narudžbe i željene fotografije će početi izlaziti van. Odmah ih uzimaš sa sobom. Bitno je, da čim preuzmeš aplikaciju, kao partnera odabereš dm. Vrlo je jednostavno!

 | Autor: dm.hr dm.hr

Kad dođeš doma stavljaš ih u okvir ili na svoj način dekoriraš stan njima, ponosna si na sebe i hvališ se prijateljima i obitelji kako se lako i jednostavno koristiš blagodatima tehnologije. Imaš čitav niz ideja što napraviti s fotografijama, kome ih pokloniti i na koji način… Čestitamo i želimo ti puno inspiracije u kreiranju i čuvanju novih lijepih uspomena! 

Photo: dm.hr