Life&style

Prati missINVEST konferenciju i nauči pametno upravljati svojim novcem

  • Pozivamo te da pratiš missINVEST konferenciju 
  • Radionice i paneli donijet će ti znanje koje će ti služiti cijeli život
  • Radionica se održava 21. siječnja, a nakon konferencije, paneli i radionice bit će dostupni na miss7 Facebooku, portalu te missINVEST micrositeu

Drugu godinu zaredom miss7 s partnerom Zagrebačkom bankom pokreće missINVEST, projekt s ciljem osnaživanja žena na financijskom planu. Žena mora imati svoj novac - moto je našeg projekta, a cilj je financijska neovisnost žene kao preduvjet njezine slobode. Organiziramo veliku jednodnevnu konferenciju missINVEST: "Kamo odlazi moj novac?" koja se održava 21. siječnja 2022. od 10 do 15 h u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema. Smatramo da je financijska neovisnost neophodna da bi žena mogla donositi vlastite odluke i raditi vlastite izbore te preuzeti kontrolu nad svojim životom, zadovoljiti  potrebe svog lifestylea i ostvarivati svoje planove za budućnost... Za takvo što nije samo potrebno zaraditi novac, bitno je njime mudro upravljati zato te pozivamo da panele, govore i radionice missINVESTA pratiš na miss7 Facebooku, portalu te missINVEST micrositeu u danima nakon njezinog održavanja. A što sve možeš saznati i naučiti? Puno toga o novcu.

 | Autor:
 Na panelu 'Kako do dobro plaćenog posla' sudjeluju Marija Maras, direktorica razvoja ljudskog resursa Zagrebačka banke, Sanja Damiani, HR stručnjakinja te Tanja Horvat, stručnjakinja za prodaju. Stručnjakinje će dati odgovore na pitanja kako se (bolje) zaposliti, kako napisati kvalitetan CV i kako se bolje predstaviti na intervjuu, u čemu najviše griješimo kod predstavljanja, ali i kako pregovarati za veću plaću te kako sve danas možemo dodatno zarađivati. 
Na panelu koji slijedi doznat ćeš kako i u što investirati, a o ovoj važnoj temi govore Igor Pavlović, direktor štednje, ulaganja, osiguranja te transakcijskih proizvoda Zagrebačke banke, Maja Jelisić iz Coopera te Blaženka Mičević, agentica za nekretnine.   
Na našem celebrity panelu će miss7 kolumnistice i kolumnist, Nevena Rendeli, Andrea Andrassy, Marijana Perinić i Bruno Šimleša otkrit kakav je njihov odnos s novcem i koliko im je novac važan, na koji način upravljaju kućnim budžetom, štede li i za što, investiraju li i doniraju...

 | Autor: Nema sumnje, bit će zanimljivo, baš kao i razgovor s Dijanom Bojčeta Markoja, direktoricom UMFO, Udruge društava za upravljanje mirovinskim fondovima i mirovinskih osiguravajućih društava. Doznat ćeš zašto je važno sama se pobrinuti za svoju mirovinu, kad treba početi štedjeti za mirovinu, je li kasno krenuti i s 40, 50, ali i odakle krenuti i koje su nam opcije. 

missINVEST nastavlja se s dvije radionice Kristine Ercegović, serijske poduzetnice, spisateljice i poslovne savjetnice te miss7 kolumnistice. Kristinine radionice održat će se na teme Kako izaći iz duga te Kako dodatno zaraditi i u što sve možemo investirati, dakle, ono što nam svima treba. 
A na panelu kojim se završava konferencija i na kojem će sudjelovati privatne poduzetnice Sanja Ljubičić, GIRI igra, Blaženka Mičević, Agrodet, Josipa Maslać Petričević, Naftalina i Martina Dumančić, M&M doznat ćemo što je sve potrebno da se pokrene vlastiti biznis. Za početak, sigurno, to je volja, a od dama ćeš doznati ostalo. 
Dakle, prati missINVEST konferenciju u narednim danima nakon njezinog održavanja na miss7 portalu i Facebooku te na micrositeu missINVEST te nauči upravljati svojim novcem - to znanje služit će ti cijeloga života. 
 

Upravljanje novcem ne mora biti  komplicirano ako imaš dobro znanje i alate. Zato je tu niz proizvoda Zagrebačke banke: uz pomoć m-zabe možeš jednostavno, sigurno i brzo upravljati svojim novcem, podignuti gotovinski kredit ili čak ugovoriti štednju. Karticama Zagrebačke banke lako možeš plaćati diljem zemlje i svijeta, dok ti u Hrvatskoj pružaju i mogućnost obročne kupnje, a svoju ušteđevinu pa makar se radilo i o 100 kn, možeš uložiti u neki od fondova koje nude smart invest opcije. 

Photo: None

Komentari 0