Life&style
Kupaonska slavina poput tuša

Praktično i inovativno: Ova kupaonska slavina u biti je tuš za lice

  • Pranje lica rukama je nešto što radimo oduvijek svaki dan
  • U 2022. će tvoja slavina oprati tvoje lice umjesto tebe
  • Za to ti treba uz praktična slavina-tuš koja se može savijati i okretati

Zahvaljujući korisniku @lovefordesigns na Instagramu, otkrili smo jednu od najboljih kupaonskih slavina koje smo ikada vidjeli. U suštini, to je slavina dizajnirana poput glave tuša za tuširanje koja se može savijati i rotirati kako bi dosegnula svaki kut tvog umivaonika. To omogućuje da mlaz vode dođe do tvog lica, usta i kose (savršeno kada trebaš isprati boju!).

Riječ je o LuxeArtDesigns All-In-One Luxe Bathroom Sink Faucet proizvodu. Odnosno, radi se o slavini-tušu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grace (@lovefordesigns)

Manja, kraća verzija te slavine trenutačno je na popustu za 99 dolara (659 kuna), a prije je koštala 138,02 dolara (oko 918 kuna). Što se tiče visoke, duže verzije, ona je na rasprodaji za 109 dolara (oko 725 kn), a inače košta 163,78 dolara (oko 1090 kn).

Možda vas zanima Pogledaj 6 impresivnih renovacija kupaonica koje su hit na Instagramu - prije i poslije Rubrika Life&style Life&style

Prema opisu proizvoda, ova slavina ima dvije postavke za vodu: „meki mlaz mjehurića“ i „jaka prskalica za tuširanje“. Dostupne su brojne kombinacije boja, poput crne i zlatne, bijele i zlatne, skroz crna i od antiknog mesinga. Slavina također dolazi u dvije različite veličine.

 | Autor: Proizvođač Proizvođač

Možda vas zanima Drew Barrymore kaže da je ništa ne ljuti više od ovog popularnog trenda u kupaonici Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram@gisou

Komentari 0