Life&style

Požurite u dm po višestruke bodove!

Od 15. do 21. srpnja dm vam poklanja 10 puta više bodova za svaku kupnju

U srpnju dm opet ugodno iznenađuje i nagrađuje svoje vjerne kupce. Obavite li u dm-u kupovinu od 15. do 21. srpnja, dobit ćete 10 puta više bodova active beauty na ukupan iznos računa i to baš za svaku obavljenu kupovinu. Sve što trebate napraviti je na blagajni pokazati svoju karticu dm active beauty, a bodove koje ostvarite možete zamijeniti za popust već pri sljedećem posjetu dm-u.

Za vrijeme trajanja pogodnosti dodatne bodove dobit ćete na sve što odlučite kupiti (izuzev dm darovnih kartica, bonova za mobitel te povratne naknade za ambalažu s jednokratnom upotrebom) pa je ovo idealna prilika da obavite veliku mjesečnu kupovinu. Na dm-ovim policama možete pronaći raznovrstan izbor proizvoda iz područja zdravlja i ljepote, osviještene prehrane, dječje hrane i njege, održavanja domaćinstva, sezonskih proizvoda i proizvoda za kućne ljubimce.

Stanje bodova na vašoj kartici dm active beauty možete pregledati u bilo kojem trenutku na svojem profilu na portalu dm active beauty ili u prodavaonicama na ekranima za kupce koji se nalaze uz blagajnu. Ne zaboravite kako je pri zamjeni bodova za popust potrebno unijeti PIN, odnosno četveroznamenkasti broj koji ste odredili prilikom registracije u program dm active beauty.

Ako još niste registrirali svoju karticu dm active beauty, sada vam je sigurno jasno kako postoje dobri razlozi da to učinite. Karticu dm active beauty možete registrirati i naručiti online na portalu dm active beauty, a ona će vam stići na kućnu adresu, ili ju možete preuzeti u bilo kojoj dm prodavaonici i aktivirati online registracijom uza samo nekoliko klikova.

Požurite u dm po svoje višestruke bodove i ne zaboravite na karticu dm active beauty uz koju su uštede nadohvat ruke! Više informacija potražite na dm-ovoj internetskoj i Facebook stranici.

Photo: PR/Theimagedirect

Komentari 0