Life&style

Požuri za vikend u Designer Outlet Croatia i potraži miss7 kutak gdje te očekuju super pokloni!

Šoping je uvijek odlična ideja, a posebno dok traju sniženja! U Designer Outletu Croatia uvijek ćeš pronaći super prilike, jer sniženja ondje traju cijelu godinu, no ovog vikenda očekuju te posebne pogodnosti i prilika za nezaboravnu zabavu, jer počinje Crazy Weekend!

Osim vrtoglavih popusta do -70%, Designer Outlet Croatia pripremio je i nekoliko genijalnih cornera s aktivnostima za cijelu obitelj, poput gaming cornera, adrenalinskog spektakla podizanja balona na vrući zrak, mogućnosti vožnje s poznatim licem iz svijeta Rallyja, radionica s izviđačima za najmlađe posjetitelje i beauty corner za besplatno uljepšavanje. 

Odjeni se u ružičasto i podrži kampanju #Pinkypromiss

Listopad je mjesec borbe protiv raka dojke, a portali missZdrava, miss7 i missMama su i ove godine u suradnji s Designer Outletom Croatia pokrenuli nagrađivanu kampanju #Pinkypromiss, važnu javno-zdravstvenu kampanju koja za cilj ima educirati i podići svijest o važnosti prevencije raka dojke. Zahvaljujući kampanji #Pinkypromiss čak osam žena otkrilo je rak dojke u ranoj fazi i dobilo priliku za potpuno izlječenje. Spasiti živote, pa čak i ako to znači spasiti samo jedan život, misija nam je i ove godine. Designer Outlet Croatia podržao nas je u toj misiji, a ovog vikenda pozivamo i tebe da podržiš kampanju.

 | Autor: Jakna Pepe Jeans, košulja Undercolors of Benetton, grudnjak Yamamay, gaćice Yamamay, šal Croata, pulover Tom Tailor, haljina Yamamay, sat Guess - sve artikle možeš pronaći u Designer Outletu Croatia

Pregršt je načina na koje to možeš učiniti. Iskoristi popuste u Designer Outletu Croatia i odaberi za sebe nekoliko ružičastih komada odjeće i modne dodatke koji će se odlično uklopiti u svoje svakodnevne stajlinge ili svrati u beauty corner te osim besplatnog makeupa i beauty savjeta očekuje i miss7 kutak u kojem možeš sklopiti #Pinkypromiss. Zajedno s frendicom, mamom, sestrom ili nekom drugom ženom u tvom životu potpiši #Pinkypromiss, odnosno obećanje da ćete započeti s redovitim samopregledima dojki, a mi vam obećajemo da ćemo vam redovito slati podsjetnike na e-mail adresu. 

U miss7 fotkaoni imaš priliku osvojiti i vrijedne nagrade

Svakome tko potpiše #Pinkypromiss poklanjamo miss7 planer u koji može zapisati sve svoje obaveze, uključujući i važne datume kao što je datum odlaska na ultrazvuk dojki ili mamografiju. 

 | Autor:

Ali, to nije sve. U miss7 kutku pronaći ćeš i miss7 naslovnicu koja ima posebnu ulogu - pretvoriti te u zvijezdu na jedan dan! Uzmi za ruku frendicu, brata, ljubimca, mamu, baku ili poziraj sama s miss7 naslovnicom, a potom fotku objavi na Instagramu i tagiraj @miss7 i @designeroutletcroatia. I ne zaboravi u opisu slike dodati hešteg #Pinkypromiss2022 kako bismo tvoju sliku lakše pronašli i nagradili (tvoj IG profil mora biti javan/otključan).

Tri najkreativnije fotke na Instagramu osvajaju bogati beauty paket iznenađenja!

Ne propusti Crazy Weekend 08. i 09. listopada u Designer Outletu Croatia. Nazovi prijatelje, okupi svoju obitelj, ljubimce i pravac u Designer Outlet Croatia!

 

Photo: Designer Outlet Croatia

Komentari 0