Life&style

Požuri po svoju! Ulaznice za Massimove zagrebačke koncerte od danas su u prodaji

  • miss7 ti s velikim zadovoljstvom najavljuje suradnju s jednim od najvećih imena domaće glazbene scene, Massimom Savićem, koji važan trenutak svoje karijere, 15. godišnjicu izdavanja kultnog albuma "Vještina", obilježava jedinstvenom glazbenom poslasticom
  • Massimo i miss7 te pozivaju na boutique turneju "Vještina" koja će se održati u studenom u pet hrvatskih gradova, a vrhunac turneje održat će se 21. i 22. studenoga  u Zagrebu na dva koncerta u kazalište Gavella
  • Ulaznice za zagrebačke koncerte danas su krenule u prodaju, a mi ti donosimo dojmove obožavateljica koje su već uspješno nabavile svoje karte!


Danas, točno u podne u prodaju su puštene karte za dva zagrebačka koncerta koja će Massimo u sklopu boutique turneje "Vještina" koju organizira u suradnji s miss7 održati u kazalištu Gavella 21. i 22. studenoga. Ulaznice možeš nabaviti isključivo na blagajni kazališta Gavella po cijeni od  270 kuna za gornji dio partera, dok će za prvi dio partera i balkon iznositi 330 kuna. Pritom je važno napomenti kako se plaćanje vrši isključivo gotovinom, stoga prije kupnje obavezno skoknite do obližnjeg bankomata.

 | Autor: miss7 miss7

Možda vas zanima Massimo i miss7 pozivaju te na boutique turneju 'Vještina'. Ali ne očekuj običan koncert... Rubrika Stars Stars

Prvi kupci već su pohitali po svoje karte

Prvi kupci su s radošću pohrlili kupiti karte za ovaj koncertni spektakl koji proslavljeni pjevač priređuje u suradnji s brendom miss7. Neki od okupljenih su s nama rado podijelili svoje dojmove vezane uz nadolazeći koncert. Tako je nam je djevojka koju smo zatekli kako nestrpljivo iščekuje početak prodaje karata otkrila kako je sretna što je baš danas imala slobodan dan te je zbog toga karte nabavila već u 12 sati. Na koncert kojem se uvelike raduje dolazi  s najboljom prijateljicom. No, zbog karata se čak i "bježalo" s posla, pa nam je jedna mlada dama otkrila iduće: "Zbog ovog sam nakratko pobjegla s posla. Ali, nema veze, vrijedilo je. Kupit ću dvije karte, jednu za sebe, a jednu kao dar prijateljici koja obožava Massima."

 | Autor: miss7 miss7

Glazbena poslastica koja se ne propušta

Ovo iznimno koncertno iskustvo namijenjeno je svim generacijama pa smo tako među kupcima zatekli i umirovljenicu koja na koncert dolazi s tri prijateljice. "Radujem se jer će to biti poseban koncert. Obožavam kazalište i draže mi je kad u glazbi mogu uživati uz manje ljudi" - kazala je. Nas je posebno oduševio komentar mlade gospođe koja je pohitala po karte jer ovoga put nije željela propustiti ovu glazbenu poslasticu. "Massimo je 2006. godine također imao koncert u Gavelli, ali bila sam trudna i bilo me strah odlaziti u gužve pa nisam mogla prisustvovati. Ovoga puta me ništa ne može spriječiti" - priznala je te dodala "Uz sva životna doba s Massimom".

 | Autor: Marko Grubišić Marko Grubišić

Požuri po svoju kartu!

Ulaznica još uvijek ima u prodaji, ali je njihova količina ograničena pa pozivamo sve obožavateljice da svoje primjerke nabave u što kraćem roku. A za sve one kojima Zagreb nije blizu, donosimo još jednu sjajnu vijest. Naime, uskoro će biti objavljeni datumi i lokacije ostatka turneje. 

Photo: Marko Grubišić

Komentari 0