Life&style

Poznate osobe podržale humanitarnu akciju 'Najveći selfie u Hrvatskoj'

U akciju stvaranja najvećeg hrvatskog selfija za pomoć djeci u bolnicama svakim se danom uključuje sve više poznatih osoba koje putem društvenih mreža pozivaju ljude da im se pridruže u prikupljanju 1 terabajta selfie fotografija

Ana Begić, Iva Mihalić, Larisa Navojec, Iva Balaban i Iris Androšević Pinjuh samo su neke od poznatih osoba koje su odlučile podržati “Najveći selfie u Hrvatskoj”, jedinstveni humanitarni projekt kompanije Microsoft Hrvatska koji je pokrenut prije samo nekoliko dana. Oni putem društvenih mreža pozivaju ljude da se uključe u pomaganje djeci u bolnicama. Humanitarnu akciju Microsoft Hrvatska provodi u suradnji s udrugom «Savez društava naša djeca» i akcijom «Za osmijeh djeteta u bolnici», a cilj je putem stranice www.office365selfie.com prikupiti 1 terabajt selfie fotografija te opremiti kutak za roditelje Klinike za pedijatriju KBC-a Rebro.

 | Autor:

Broj fotografija koje jedna osoba može uploadati nije ograničen, a oni nauporniji osvojit će nagrade.

 | Autor:

Uključite se već danas! Uploadajte svoje selfie fotografije na stranicu www.office365selfie.com ili ih objavite na svom Facebook, Twitter ili Instagram profilu koristeći oznaku #1TBCRO!

 | Autor:

Sudjelujte u stvaranju najvećeg selfija u Hrvatskoj i pomozite da ove blagdane vratimo osmijeh djeci u bolnicama!

Photo: None

Komentari 0