Life&style

Poznate influencerice Dora Jelena i Pamela otkrivaju svoju beauty rutinu

Sve tri imaju jednu stvar zajedničku

Dora Predojević, Jelena Marinović i Pamela Smoljanić trenutno su jedne od najpopularnijih influencerica u Hrvatskoj, a zajedno na svojim Instagram profilima broje više od 126 tisuća pratitelja. Cure svakodnevno dijele svoja iskustva na društvenim mrežama, a sada su odlučile podijeliti svoju beauty rutinu i trikove za zdravu i lijepu kožu.

Njihove odgovore pogledajte u nastavku.

GENEO PERSONAL UREĐAJ ZA OKSIGENACIJU LICA

Ono što je zajedničko u beauty rutini Dore, Jelene i Pamele je beauty uređaj za oksigenaciju lica – Geneo Personal. Bitna stvar za napomenuti je da Geneo Personal nije samo uređaj za čišćenje lica, nego je i oksigenator! Pruža 3 u 1 iskustvo – čišćenje, piling i oksigenaciju.

 | Autor:

Za vrijeme pilinga, Geneo Personal ispušta CO2 mjehuriće na lice te snižava razinu PH na površini kože. Na taj način ugljični dioksid potiče oslobađanje kisika iz krvnih stanica i dovodi ih do površine kože.

Za razliku od nekih uređaja za lice s kojima utrljavate mjehuriće zraka po licu, Geneo Personal svojim djelovanjem potiče kisik ispod površine kože te ga dovodi do stanica, što kožu čini pomlađenom, svježom i mladolikom.

 | Autor:

Geneo Personal dobitnik je Beauty nagrada u Velikoj Britaniji, a sve informacije o ovom uređaju za oksigenaciju lica možete saznati na ROX Beauty web shopu.

 | Autor:

 | Autor:

 | Autor:

Photo: None

Komentari 0