Life&style

Pozivamo te na besplatne radionice missINVEST - dođi i saznaj kako dodatno zarađivati i izaći iz duga

  • Pozivamo te na radionicu missINVEST koje će ti donijeti znanje koje će ti služiti cijeli život
  • Radionica se održava 29. studenoga u  Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu
  • U 13 sati možeš doznati kako izaći iz duga, a u 13.30 sati doznaj ako dodatno zaraditi i u što sve možeš investirati
  • Samo se prijavi dolje u formularu i tvoje mjesto te čeka! 

Svi imamo pitanja oko novca, zato miss7 u suradnji sa Zagrebačkom bankom drugu godinu zaredom organizira missINVEST konferenciju u kojoj ćemo u prvom redu doznati kako svoje financije dovesti u red. U sklopu konferencije održat će se i dvije radionice poduzetnice i poslovne savjetnice Kristine Ercegović. Kristinine radionice održat će se na teme Kako izaći iz duga te Kako dodatno zaraditi i u što sve možemo investirati, dakle, ono što nam svima treba. 
Zato dođi 29. studenoga u 13 sati u zagrebački Kaptol Boutique Cinema i od 13:00 do 13:30 sati doznaj kako izaći iz duga, a od 13:30 do 14 sati kako možeš dodatno zaraditi i u što sve možemo investirati. 

 | Autor: missINVEST smo pokrenuli s ciljem osnaživanja žena na financijskom planu. Žena mora imati svoj novac - moto je našeg projekta, a cilj je financijska neovisnost žene kao preduvjet njezine slobode. Smatramo da je financijska neovisnost neophodna da bi žena mogla donositi vlastite odluke i raditi vlastite izbore te preuzeti kontrolu nad svojim životom, zadovoljiti  potrebe svog lifestylea i ostvarivati svoje planove za budućnost... Za takvo što nije samo potrebno zaraditi novac, bitno je njime mudro upravljati zato te pozivamo da posjetiš radionice missINVESTA i naučiš (još) bolje upravljati svojim novcem! 
Prijavi se i dođi, mjesto čeka na 20 prijavljenih čitateljica!

Fill out my online form.

Photo: None

Komentari 0