Life&style
Poziv na prvu kavu nakon dugo vremena: Franck daruje potrošače i njihove omiljene kafiće Poziv na prvu kavu nakon dugo vremena: Franck daruje potrošače i njihove omiljene kafiće Poziv na prvu kavu nakon dugo vremena: Franck daruje potrošače i njihove omiljene kafiće

Poziv na prvu kavu nakon dugo vremena: Franck daruje potrošače i njihove omiljene kafiće

Brojni ljubitelji kave jedva su dočekali da ponovno mogu popiti kavu s dragom osobom u svom omiljenom kafiću. Stoga je Franck prigodno, povodom otvorenja terasa, pokrenuo kreativni nagradni natječaj u kojem potrošači mogu osvojiti vrijedan Franck poklon paket proizvoda za sebe i kavu za svoj omiljeni kafić.

Sve što treba je posjetiti službeni Franck Instagram profil, otvoriti highlight ''Poziv na kavu'' te screenshotati Franck pozivnicu za kavu. Pozivnicu treba ispuniti i označiti osobu s kojom žele popiti kavu, kao i svoj omiljeni kafić s Franck kavom* te tako ispunjenu formu pozivnice objaviti na svoj Instagram story.

 | Autor: Franck Franck

Franck će sve pozivnice spremiti u highlight „Poziv na kavu“ na svom službenom Instagram profilu te po završetku natječaja, koji traje do 9. ožujka, 10 najkreativnijih autora nagraditi vrijednim poklon paketom i kavom za njihov omiljeni kafić.

Upravo je ispijanje kave dio dnevnog rituala mnogih Hrvata koji bez nje ne mogu zamisliti svoj dan, a koliko uživaju ispijati svoj omiljeni crni napitak baš u kafiću pokazalo je i prošlogodišnje istraživanje agencije Hendal i Francka provedeno za vrijeme prvog lockdowna. Rezultati istraživanja pokazali su kako je za vrijeme lockdowna čak 44 posto građana nedostajalo ispijanje kave u kafićima, a 47 posto ih je izjavilo kako će odmah u prvom tjednu kada se otvore ugostiteljski objekti, popiti kavu upravo tamo.

Da je ispijanje kave dobrim dijelom stil života i brojnih poznatih Hrvata, govori i to što se akciji „Poziv na kavu“ pridružila i influencerica Anita Dujić koja je na ovaj način pozvala dragu osobu na druženje uz kavu u omiljenom kafiću.  

 | Autor: Franck Franck

Pobjednici Franck kreativnog natječaja bit će objavljeni putem Instagram storyja na Franck profilu, a pravila natječaja mogu se pronaći na linku.

*Uključuje Franck partnerske kafiće

 

Photo: Franck