Life&style
Povratak sjajila, jarkih sjenila i 'kontroverznih' usana, ovo su make up trendovi koji će obilježiti jesen Povratak sjajila, jarkih sjenila i 'kontroverznih' usana, ovo su make up trendovi koji će obilježiti jesen

Povratak sjajila, jarkih sjenila i 'kontroverznih' usana, ovo su make up trendovi koji će obilježiti jesen

Na usnama se nose trendovi iz devedesetih, a oči su upečatljive kao u sedamdesetima. Ove trendove ćete viđati po gradu, Instagramu i Tik Toku, isprobajte ih i vi!

Čak i ako ste već odavno prerasli školu i fakultet, jesen je uvijek vrijeme promjena te novih početaka. Nakon opuštenog ljeta, zaželjeli smo se nove garderobe i eksperimentiranja s make upom. U nastavku donosimo pet najvećih jesenskih make up trendova koje ćete viđati po gradu, Instagramu i Tik Toku, ali i najbolje savjete kako da ih isprobate i sami uz pomoć proizvoda iz dm-a.

Najbolje vrijeme za projekt 'jesenski make up' je listopad jer pri kupnji dekorativne kozmetike u prodavaonicama dm-a u iznosu iznad 150 kuna, na poklon dobivate trend it UP torbu. Uz to, u prodavaonicama i na dm online shopu kupnjom odabranih proizvoda dekorativne kozmetike možete ostvariti 15x više bodova na kartici dm active beauty!

 | Autor: dm.hr dm.hr

Dominacija jarkih boja

Ove sezone nose se jarka sjenila, i to skroz do obrva. Najpopularnije boje su roza, ljubičasta i zelena, a sve treba nadopuniti s najmanje dva sloja guste, crne maskare. Naša preporuka je Milani Gilded paleta sjenila za oči u jewel nijansama jer sadrži baš sve jesenske boje koje će nam trebati, a ako još niste čuli za Milani, radi se o jednom od najpoznatijih brendova dekorativne kozmetike koje je tek došao u dm.

Sjajilo se vratilo

Kako su se u modu vratili odjevni komadi iz devedesetih, tako se dogodilo i sa sjajilom za usne. Vizažisti govore kako se ono vratilo u 'disco verziji' jer je najpopularnija boja jarko crvena. Za usne koje će svi primijetiti nabavite Milani Keep It Full Maxxx sjajilo u nijansi Swipe Right ili trend IT UP High Shine sjajilo za usne.

Prirodan sjaj kože

Vrijeme teških rumenila i highlightera je prošlo i sada svi žele samo jednu stvar – prirodan sjaj lica bez previše proizvoda. Svojem tekućem puderu za svaki dan dodajte malo primera za njegu i sjaj, a sve završite nježnim rumenilom koje, osim na jagodice, stavite i na nos. Tako ćete postići sjajan, zdravi izgled kože - kao da ste netom završili s laganom vježbom na svježem zraku. Primer postaje sve bitniji dio našeg make upa, a odličan izbor je essence Prime + Studio Multi Action + protecting jer ima SPF 15, a štiti i od plavog svjetla vaših uređaja.

'Ledena' olovka za oči

Olovke i tuševi za oči ove sezone dolaze u kristalnim bojama – ledeno plavoj, bijeloj i minty zelenoj. Nabavite Pupa Multiplay olovka za oči u minty nijansi, bijeli essence longlasting tuš za oči ili ledeno plavu Max Factor olovku za oči i usudite se isprobati nešto sasvim drugačije!

Kontroverza na usnama

Nanošenje tamnije olovke za usne i ispunjavanje svjetlijom bojom još je jedan itrend koji nam se vraća iz devedesetih. Ovdje nema sredine, ovaj trend ili volite ili ne volite. Ako se odvažite isprobati ga, imajte na umu da ostatak make upa mora biti decentan – bež sjenilo na očima uz prirodno rumenilo na obrazima. Trebat će vam Milani Color Statement olovka za usne, ako idete na nude varijantu onda mora biti najmanje dva tona tamnija od vašeg tena. Unutrašnjost usana popunite L'Oréal Rouge Signature Brilliant tekućim ružem za usne.

Za sva pitanja i nedoumice oko make upa, slobodno se obratite djelatnicama dm-a, a mnoštvo dobrih savjeta pronađite na društvenim mrežama – Facebooku i Instagramu

 

Photo: dm.hr