Life&style

Potražite u novom Budi.IN: Knjižica i DVD o vježbanju s djecom

Edukativne, zabavne te lako izvedive vježbe potaknut će trudnice i mame s malom djecom da ostanu u top formi

Sport Educa okuplja tim diplomiranih kineziologa, sportskih trenera, plesnih pedagoga te stručnih suradnika koji su educirani za rad s djecom, a njihov već prepoznatljiv način učenja i vježbanja kroz igru i zabavu djeca lako prihvaćaju.

Programi Sport Educe zastupljeni su u 50-ak vrtića u Zagrebu i široj okolici, a u tijeku je i otvaranje franšize u Dubrovniku, Splitu, Vukovaru i Rijeci. Sport Educa lansirala je prije četiri godine program Gym& Fun, za roditelje i djecu, koji se vikendom prikazivao na Hrvatskoj televiziji, u emisiji “DM Baby Bonus”. 

Gym&Fun uključuje zabavne vježbe koje svatko može provoditi u svom dnevnom boravku. S obzirom na izvrsne reakcije publike - prije svega majki koje su vježbale sa svojom djecom - prepoznali su potrebu za jednostavnim, a iznimno korisnim rekreativnim konceptom te odlučili na tržište plasirati edukativan DVD. Gym&Fun paket sadrži edukativnu knjižicu (52 stranice s opisom vježbi, zdravim receptima te porukama sponzora) DVD koji prikazuje koncept kućnih vježbi Gym&Fun i Nivea mini kremu. Maksimalna pojedinačna cijena paketa je 49,90 kuna. DVD s vježbama ili knjižicu dobit će kupci časopisa Budi IN. DVD i knjižica namijenjeni su svim roditeljima kojima je stalo do zdravog načina života i takav životni stil žele prenijeti i na svoje potomke. 

Kroz simpatičnu i zabavnu priču, koja uključuje sve važne elemente - rekreaciju, sport, zdravu prehranu, ekologiju, njegu, ljepotu te druženje i kvalitetno provođenje slobodnog vremena s djecom i prijateljima - kineziologinja Anita Vukušić Crevar i njezina kći Gita upoznaju gledatelje s korisnim vježbama. Scenarij je osmišljen tako da prati moderne trendove u svjetskoj produkciji sličnih sadržaja. 

 | Autor: arhiva arhiva

- Želja nam je istaknuti korisnost motoričkih vježbi koje ne razvijaju samo tijelo nego su usko povezane s razvojem govora i kognitivnih funkcija. Gym&Fun DVD bit će od velike važnosti upravo roditeljima koji nemaju vremena za sportske dvorane, a stalo im je do toga da njihova djeca odrastaju aktivno i zdravo - pojasnila je dipl. kineziolog Anita Vukušić Crevar, nositeljica programa Gym&Fun te autorica i osnivačica Sport Educe.

Zahvaljujući 15-godišnjem iskustvu u radu s djecom, Anita je svoje programe usmjerila ne samo na stručne elemente vježbanja nego i na unapređenje pristupa u odgoju i vježbanju s djecom. Čest je predavač na mnogim međunarodnim simpozijima te stručna suradnica za pitanja rekreacije, sporta i vježbanja mnogih časopisa i portala.  

Edukativan sadržaj i specifičan pristup vježbanju kroz igru i zabavu učinit će ovaj DVD bliskim djeci, a svakom obiteljskom domu postat će koristan saveznik. Gym&Fun DVD prvi je ovakve vrste u Hrvatskoj, a izaziva pozornost i u susjednim te europskim zemljama. 

60 serijala Gym&Fun vježbi mogli ste pratiti i na RTL Kockici, a trenutno na YouTube kanalu Sport Educa TV u videoserijalu Mala sportska akademija. Mama Anita i njezina kći Gita na zabavno-edukativan način približavaju mališanima vrijednosti sporta, vježbanja i smisao zdravog i aktivnog života, a uz sve to, dobro se zabavljaju. Serijal je namijenjen roditeljima i djeci.

Svaka čitateljica dobit će dar uz svoj primjerak novog Budi.IN-a, koji je od subote na svim kioscima. Moći ćete izabrati između knjižice “Djetetove prve tri godine - priručnik za roditelje” ili jednog od dva DVD-a. Jedan je koncentriran na vraćanje u formu (“Postnatalne vježbe”), a drugi savjetuje kako sebe i dijete održati fit zajedničkim vježbanjem.

Photo: arhiva

Komentari 0