Life&style 18. siječnja 2013.

Potaknite pozitivne promjene u svojem životu

U 2013. godini postavite si samo jedan cilj – da se pokrenete ili barem potaknete promjene u smjeru u kojem uistinu želite da vaš život ide. Pozdravite se sa strahovima koji vas sputavaju, s navikama čiji ste rob, s tuđim željama koje vas frustriraju, s negativnim mislima i „što ako“ scenarijima. Prestanite biti brod bez kormilara kojeg šibaju valovi, a vjetar i struje bacaju čas u jednom, čas u drugom smjeru. Stanite odlučno za kormilo svojeg broda s jasnim ciljem putovanja i jasnom idejom kako ćete do tog cilja stići.

Odluka je donesena, vrijeme je za akciju

Prvi korak je učinjen, pravi je trenutak da jedan vikend odvojite samo za sebe i rezervirate Vikend pozitivnih promjena; jer svaka promjena, ma koliko god ona teška bila, a promjene to jesu, lakše se rješava u grupi ljudi koji su na istoj valnoj duljini s vama i uz vodstvo stručnjaka. Kroz Vikend pozitivnih promjena u hotelu Bristol voditi će vas Barbara Grgurić Life Coach – trener upravljanja životom i bioterapeut. Cjelovitim psiho – fizičkim pristupom, kroz Life coaching i tretmane bioenergijom potaknuti ćete toliko željene promjene i povećati osjećaja zadovoljstva.

 | Autor:

Što je Life Coachig - trening upravljanja životom?

 | Autor:

Life Coaching ili trening upravljanja životom je metoda koja će vam pomoći da spoznate gdje ste, da shvatite što želite od života i postavite si ciljeve, te da nađete načine kako da te ciljeve i ostvarite  i konačno uspostavite kontrolu nad svojim životom. Vaš Life Coach/Trener Barbara Grgurić biti će vaš motivator i vaša podrška u tom izazovnom procesu promjene tijekom kojeg, radi suočavanja sa samim sobom, možete osjećati ljutnji, bijes, potištenost, biti zbunjeni. Kroz Life Coaching – trening upravljanja životom razviti ćete vjeru u sebe i krećenuti naprijed hrabro preuzimajući odgovornost za svoj život.

I vaše tijelo treba pomoć

Misli su vam sabrane i čiste, odlučno ste prihvatili promjene, no je li vam tijelo saveznik? Suvremeni iscrpljujući život daleko je od uravnoteženog što slabi obrambeni sistem i narušava psihofizičku ravnotežu. Da bi vam tijelo postalo saveznikom tijekom procesa promjene, Barbara Grgurić koja je i vaš bioterapeut tijekom Vikenda pozitivnih promjena, kroz 4 individualna tretmana bioterapije po metodi Zdenka Domančića u trajanju od 20-ak min. Omogućiti će Vašem tijelu da obnovi energiju i vrati se u ravnotežu.

 | Autor:

Opuštanje i masaža za kraj

Na kraju ovog predivnog vikenda čeka vas Spa & Beauty kutak hotela Bristol, prava oaza mira i privatnosti. Opustite se u Spa zoni i prepustite se vještim rukama wellness terapeuta koji će iz Vašeg tijela ukloniti i zadnju mrvicu stresa na parcijalnoj antistress masaži koja je uključena u vaš Vikend pozitivnih promjena.

Ne znate jeste li spremni za tako radikalne promjene?

Sve vam ovo zvuči preradikalno i želite krenuti malim koracima? Rezervirajte opuštajući i revitalizirajući odmor u hotelu Bristol i priuštite si raskoš wellness užitaka. Provedite vrijeme u Spa zoni uživaju u blagodatima sauna i jacuzzia, odaberite neki od brojnih kvalitetnih anti–age tretmana koji će reducirati bore i osvježite ten, a masažom poboljšajte psihofizičko stanje.  Prepustite se vještim rukama naših stručnih terapeuta da se pobrinu za vašu dobrobit.

 | Autor:

I nije bitno što se niste odlučili za radikalnu promjenu. Rekli ste „da“ promjeni na drukčiji, vama prikladniji način. Neka vam takva bude i cijela 2013. godina - puna pozitivnih promjena, ma kako male one bile. Jer najgore je ne činiti ništa.

Više saznajte na www.hotel-bristol.hr...

Više slika iz hotela Bristol pogledajte u galeriji...

Komentari 0