Life&style

Posvojenu djecu mučila je i izgladnjivala do smrti

Nicole Finn iz američke savezne države Iowa živjela je pod istim krovom s troje posvojene djece koju je godinama zapostavljala. Nitko nije ni slutio koliko je bila poremećena i okrutna…

U listopadu 2016. godine umrla je najstarija sestra – Natalie je imala tek 16 godina. Njena smrt iznijela je na svjetlo dana cijelu strašnu istinu. Naime, 43-godišnja „majka“ izgladnjivala je djecu te ih je potpuno zapustila. Natalie je nakon nekoliko godina neadekvatne prehrane jednostavno stalo srce. 

 | Autor:

„Majka“ je zbog toga danas na sudu gdje odgovara za svoje stravične zločine. Konkretno – osuđena je zbog ubojstva izgladnjivanjem te zbog otmice djece na trostruku doživotnu robiju. Zabranjen joj je bilo kakav kontakt s preostalom djecom – i oni su u vrijeme uhićenja majke bili pothranjeni. Osim toga, nisu smjeli napuštati sobu, a kad su bili žedni – morali su piti vodu iz toaleta. Kad je „majka“ primijetila da djeca bježe kroz prozor kako bi molili susjede za hranu, zazidala je prozore. 

Možda vas zanima 7 znakova da ti je nedostajalo roditeljske pažnje Rubrika Life&style Life&style

Djeca su ostala zaključana u mračnoj sobi i bilo im je sve lošije i lošije. Susjedi su sve to prijavili socijalnoj službi – ali služba nije reagirala jer je „prijava okarakterizirana kao neozbiljna“. 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0