Life&style

Posljednja, treća sezona popularne švedske serije 'Young Royals', danas je sletjela na Netflix

  • Danas ljubitelji serije 'Young Royals' odnosno 'Mladi kraljevići' s entuzijazmom mogu pozdraviti prvih 5 epizoda treće sezone popularne serije 
  • Za one koji to možda ne znaju, priča se vrti oko (ljubavnog) života princa Wilhelma, kojeg glumi Edvin Ryding 
  • Nova sezona obećava dublje istraživanje  mladog princa, razapetog između ljubavi i kraljevskih odgovornosti.

Za početak, da se podsjetimo: švedska serija „Young Royals“ prati princa Wilhelma (Edvin Ryding) dok se upisuje u prestižni internat Hillerska. Tamo upoznaje kolegu studenta Simona Erikssona (Omar Rudberg), pa je mladi princ potom prisiljen birati između dužnosti i ljubavi – s čitavom hrpom drugih drama koje se odvijaju usput.

Danas, 11. ožujka, slijedi povratak među zidove fiktivnog internata Hillerska i nastavlja se tamo gdje smo stali u svijetu „Young Royalsa“ koji je pun emocija, prevrata, iznenađenja… Prvih pet epizoda bit će globalno prikazano na Netflixu 11. ožujka, nakon čega će uslijediti šesta i posljednja epizoda 18. ožujka 2024. godine. 

Obožavateljima švedske serije bit će drago znati da se glavna glumačka ekipa - Omar Rudberg, Edvin Ryding, Malte Gårdinger, Frida Argento i Nikita Uggla - vraćaju i u trećoj sezoni. Ali što možemo očekivati ovaj put?

Možda vas zanima Nova serija prikovala nas je za ekrane: George Villiers bio je kraljev ljubavnik, njegovo ubojstvo Engleska dočekala pljeskom Rubrika Life&style Life&style

Nakon još jedne burne sezone i zavrzlama oko veze princa Wilhelma i Simona, to jest njihove beskrajne dinamike „hoće-neće“, 2. sezona završena je pomirenjem i javnom izjavom ljubavi zbog koje su gledatelji molili za još. Sudeći po najavama Netflixa, između njih dvojice neće nedostajati kemije...

 | Autor: Netflix Netflix

Osjetljivo istraživanje queer tema u seriji sigurno će se nastaviti tijekom treće sezone, s Wilhelmom koji će se neizbježno suočiti s posljedicama zbog svoje kraljevske krvi. 

U nedavnom intervjuu Rudberg je ostao škrt na riječima o detaljima nadolazeće sezone, ali je obožavateljima savjetovao da „pripreme maramice“ i otkrio je tek da će posljednja sezona „biti vrlo šokantna, vrlo dramatična“.

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix, serija Young Royals

Dakle, službeni sinopsis treće sezone serije 'Mladih kraljevića' glasi: "Wilhelmov govor ima posljedice ne samo na sudu nego i u cijeloj školi, jer se Hillerska suočava s najgorom krizom u povijesti škole. Princ i Simon su odlučni da budu zajedno, ali što su sve spremni žrtvovati nakon što shvate da bi njihova sloboda i ljubav mogle biti u suprotnosti s kraljevskim idealima, tradicijama i odgovornostima?" I nas to jako zanima! 

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix, serija Young Royals

Možda vas zanima Na Netflix je stigla njihova najeksplicitnija serija dosad - evo o čemu se radi... Rubrika Life&style Life&style
Photo: Netflix

Komentari 0