Life&style

Posjetite izložbu australske umjetnice i dizajnerice cvijeća „Kako biti sretan?“

Debby Birach-Mayer, koja je tijekom bogate karijere cvjetnim dekoracijama i instalacijama ukrašavala prestižne hotele, poslovne zgrade i ugledne građevine poput Sydneyske Opere, od 20. do 25. rujna svoje cvjetne eksponate izlaže i u zagrebačkom City Centeru one West, gdje će održati i besplatne demonstracije rada s cvijećem

Izuzetno zanimljive cvjetne instalacije postavljene su u prizemlju zagrebačkog trgovačkog centra City Center one West, gdje je jučer otvorena izložba uspješne australske umjetnice i dizajnerice cvijeća Debby Birach-Mayer pod nazivom „Kako biti sretan?“.

 | Autor: arhiva arhiva

Svakoga dana do nedjelje, 25. rujna, od 9 do 21 sat, umjetnica kroz eksponate na teme ljubavi, radosti, strpljenja, samokontrole, dobrote, milosti i vjere nudi posjetiteljima izvrstan recept za sreću.

 | Autor: arhiva arhiva
Od četvrtka 22. rujna do nedjelje 25. rujna Debby Birach-Mayer će također dva puta dnevno održavati besplatne demonstracije rada s cvijećem, tijekom kojih će svi zainteresirani moći saznati kako izraditi cvjetne aranžmane za različite prigode.

 | Autor: arhiva arhiva

Demonstracije koje uključuju korisne i praktične savjete primjenjive u svakodnevnim situacijama predviđene su u zagrebačkom City Centeru one West prema sljedećem rasporedu:


Četvrtak, 22. 9. u 17 i 19 sati: „Ljubav i cvijeće“
Petak, 23. 9. u 17 i 19 sati: „Cvijeće za dušu“
Subota, 24. 9. u 11 i 18 sati: „Djeca i cvijeće“
Nedjelja, 25. 9. u 11 i 18 sati: „Cvijeće za sjećanja“

 | Autor: arhiva arhiva

Tijekom trajanja izložbe i demonstracija rada s cvijećem svi koji žele naučiti više mogu se prijaviti na daljnje besplatne interaktivne radionice, koje će Debby Birach-Mayer održati po završetku izložbe krajem rujna. Više informacija o terminima radionica dostupno je na  www.adventisti.org i www.facebook.com/prilaz77.

 | Autor: arhiva arhiva
Više od 25 godina iskustva u cvjetnom dizajnu Debby Birach-Mayer stjecala je radeći na tri kontinenta. Sedam je godina bila vlasnica uspješnog cvjećarskog posla u Sydneyu u Australiji, a više od petnaest godina voditelj je škole „Flowers to Impress”, u kojoj podučava polaznike kako osnovama cvjećarstva, tako i tematskom aranžiranju za moderno uređenje doma i poslovnog prostora. Često s cvjetnim instalacijama sudjeluje na međunarodnim izložbama cvijeća i natjecanjima te osvaja nagrade za inovativan dizajn i svjež pristup radu s cvijećem.

 | Autor: arhiva arhiva

Tijekom karijere cvjetnim je dekoracijama ukrašavala unutrašnjost prestižnih hotela, poslovnih zgrada kao i građevina od posebnog nacionalnog značaja, poput Sydneyske Opere i Australskog nacionalnog muzeja.

 | Autor: arhiva arhiva

Photo: arhiva

Komentari 0