Life&style

Jedva čekamo! Neveni u goste dolaze Lejla i Tarik Filipović, a ti se super zabavi - i osvoji nagradu

  • Uskoro nam stiže novo izdanje talk showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima'
  • U utorak Neveni u goste dolazi slavni bračni par, Lejla i Tarik Filipović
  • Osim što ćeš sigurno uživati uz našu voditeljicu i ovako zanimljive goste, možeš osvojiti i paket Eau Thermale Avène kozmetike  
  • Show počinje u 20 sati, 29. lipnja, i možeš ga pratiti na miss7 te missBlog Facebook profilima, a pola sata kasnije i na YouTube kanalu te miss7 Instagramu 

Sigurno će i sljedeći utorak biti pakleno vruće, ali će te sigurno odobrovoljiti kad ti kažemo da vruću ljetnu večer možeš osvježiti dobrom zabavom. Već si pogodila, emitira se show 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima', a ovaj put Neveni stiže bračni par Lejla i Tarik Filipović. 

 | Autor: Pixsell Pixsell

Jedva čekamo otkriti novosti iz života ovih uspješnih supružnika, prisjetiti se kako su izgledali na početku svoje veze, ali i trenutak kada će se Tarik naći u ulozi suprotnoj od one u kojoj se kao voditelj kvizova često nalazi i kada će morati odgovarati na brzopotezna pitanja! 

Osim super zabave uz naš trio, u utorak možeš osvojiti i nagradu - Nevena je pripremila giveaway s genijalnim paketom Eau Thermale Avène, a sada ćemo ti otkriti što točno možeš osvojiti ukoliko komentiraš za vrijeme trajanja emisije i otkriješ nam koju najvažniju stvar ti radiš da bi se zaštitila od sunca.  

Eau Thermale Avène najkreativniji odgovor nagrađuje paketom s 3 proizvoda koja će koži pružiti zaštitu i potrebnu hidrataciju. Intense Protect 50+ krema za zaštitu od sunca je ultra širokog spektra zaštite. Po prvi puta, fotozaštita je proširena i dalje od UVB i UVA zraka, a sve kako bi se pokrio i za kožu opasan dio sunčevih zraka: visokoenergetsko vidljivo plavo svjetlo. Intense Protect 50+ koži pruža inovativnu zaštitu od sunca čak i za najosjetljiviju kožu, poput kože trudnica, beba i osoba svjetlije puti.

 | Autor:

U paketu je i HYDRANCE AQUA-GEL, jedinstveni proizvod nadahnut azijskom beauty rutinom, formuliran u Japanu i proizveden u Francuskoj. Riječ je o višenamjenskom proizvodu koji jednako učinkovito igra čak tri uloge: dnevne kreme, maske za spavanje i njege za područje oko očiju, a koži gotovo trenutno pruža blistavost, mekoću i podatnost. Nanesi ga nakon što po licu raspršiš Avène termalnu izvorsku vodu, a koju također osvajaš u paketu. 
 | Autor:
Podsjećamo da show možeš pogledati 6. travnja u 20 sati na miss7 te missBlog Facebook profilima, a pola sata kasnije i na YouTube kanalu te miss7 Instagramu! Natoči si nešto osvježavajuće, udobno se smjesti i uživaj u emisiji!

 

Dobitnica nagrade Eau Thermale Avène je Ljubica Baranašić. Čestitamo!

Photo: Pixsell

Komentari 0