Life&style 02. travnja 2021.

Posebno izdanje Nevenine emisije u utorak ne želiš propustiti - vidimo se!

  • Uskoro nam stiže novo izdanje talk showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima'
  • U utorak Neveni u goste dolaze uspješne poduzetnice, Jasmina Bagarić i Ivana Kovačić 
  • Emisija se emitira u sklopu missSMART kampanje powered by Vichy kojoj je cilj osnaživanje ženskog poduzetništva
  • Show počinje u 20 sati, 6. travnja, i možeš ga pratiti na miss7 te missBlog Facebook profilima, a pola sata kasnije i na YouTube kanalu te miss7 Instagramu 

Show 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' dosad je imao niz zanimljivih gostiju, a za sljedeći utorak priprema se posebno i jednako zanimljivo izdanje. Neveni u goste dolaze naše poduzetnice, Jasmina Bagarić, vlasnica Magnolia slastica te Ivana Kovačić, vlasnica nail studija MANOS by Ivana.  

 | Autor: Emisija se emitira u sklopu missSMART kampanje powered by Vichy s ciljem osnaživanja ženskog poduzetništva, a svakako ove dvije uspješne poduzetnice imaju mnogo toga za podijeliti. S kakvim su se sve izazovima susretale na svom poduzetničkom putu i kako su ih prevladale, kako je biti poduzetnica u Hrvatskoj i što je sve potrebno za uspjeh... sve će to, i još mnogo više, Ivana i Jasmina otkriti našoj Neveni. 
Vjerujemo da jedva čekaš čuti iskustva ove dvije uspješne dame, zato te podsjećamo da show možeš pogledati 6. travnja u 20 sati na miss7 te missBlog Facebook profilima, a pola sata kasnije i na YouTube kanalu te miss7 Instagramu! Vidimo se!   

Komentari 0