Life&style

Posao iz snova: putuj svijetom i pij džin!

Gdje treba potpisati? Ovo nije šala, posao ambasadora džina stvarno postoji, a natječaj upravo traje

Jesi li ikad sanjala da proputuješ svijet i posjetiš fantastične gradove poput Hong Konga, San Francisca, Mumbaja ili New Yorka? Vjerojatno jesi, jer malo tko ne želi putovati. Plan možda nisi razradila toliko u detalje, ali vrlo je vjerojatno da bi usput popila i koji džin? Eh, tek toliko da znaš, postoji radno mjesto koje uključuje oboje, putovanje, pijuckanje džina i plaću, naravno. Gdje se treba prijaviti i je li stvarno? Da, posao svjetskog ambasadora ili ambasadorice džina doista postoji, a trenutno ga traže brend Bombay Sapphire i tvrtka Inception Group. 

 

A post shared by Mr Fogg's (@mrfoggsgb) on

Također, ambasador Sapphire džina bit će i ambasador novog, nedavno otvorenog bara u londonskom Sohou, bara Mr Fogg. Zanimljivost ovog bara u hipsterskoj četvrti jest da je inspiriran putovanjem Phileasa Fogga, glavnog lika Verneova romana "Putovanje oko svijeta u 80 dana", pa nije ni čudo da ambasador džina će također trebati putovati. Samo ne znamo hoće li to baš trajati 80 dana...

 

A post shared by Mr Fogg's (@mrfoggsgb) on

Svi koji se žele prijaviti za posao ambasadora džina trebali bi snimiti video u kojem objašnjavaju zašto bi baš oni bili idealni odabir te isti video poslati na službenu stranicu bara Mr Fogg.

Osim ludih putovanja i promoviranja džinova, ambasador će imati još neke "teške" dužnosti - morat će video zapisima dokumentirati svaki svoj put, a sve to zabilježiti na društvenim mrežama i blogu. Također, ambasadori bi trebali skupljati biljke diljem svijeta, te ih sve ih na kraju putovanja donijeti u London kako bi stručnjaci mogli napraviti koktel "Around the World". Sad cijeli koncept putovanja oko svijeta ima još više smisla, zar ne?

 

A post shared by Mr Fogg's (@mrfoggsgb) on

No, u čemu je zapravo fora? Iako je naznačeno da je posao plaćen, ne piše kolika je točno plaća. Da bi dobila ovaj posao osim što moraš biti pasionirana ljubiteljica džina, moraš biti i odlična snimateljica, fotografkinja, pisac, a i znanje o društvenim mrežama bi trebalo biti na visokoj razini, a moraš biti i osviještena o životnom stilu koji džin Bombay Sapphire prodaje.

Možda vas zanima Izabrali smo najbolji gin tonik u gradu! Rubrika Life&style Life&style

Do kada traju prijave za ovaj posao vjerojatno se pitaš? Do 27. kolovoza, No, zadnji uvjet je ipak ključan. Da bi doista dobila ovaj posao moraš se svidjeti Levisonu Woodu, poznatom britanskom istraživaču i fotografu. Ne znamo što čekaš?

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0