Life&style

Iza pop-up dućana u koji moramo svratiti ovih blagdana stoji dizajnerica Ana Tevšić

  • Profinjeno i s ukusom, to je zajednički nazivnik onoga što se nudi u pop-up dućanu Ane Tevšić Nauković
  • Poznata produkt-dizajnerica ponudu u svom prostoru u Dežmanovom kreirala je u suradnji s francuzom Guirecom Joubertom koji kroz projekt MAISON Guirec promovira francuski način života
  • Pop-up ostaje otvoren do 23. prosinca, a u njemu ćeš pronaći stvarčice kakvih nigdje u Zagrebu nema...

Iza poznatog design studija u zagrebačkom Dežmanovom prolazu, 'Love, Ana', zna se stoji Ana Tevšić Nauković. U svom prostoru sad je ova produkt-dizajnerica otvorila božićni pop-up store prepun zanimljivih francuskih brendova i šarmantnih sitnica.

 | Autor: Pr Pr

Nastavak je to suradnje s francuskim stručnjakom Guirecom Joubertom koji svojim konceptualnim projektom MAISON Guirec promovira francuski savoir-faire u Francuskoj, ali i u inozemstvu. "MAISON Guirec je opet u Zagrebu i to nam je veliko zadovoljstvo. Ponovo donosimo francuske brendove koji su autentični, rade potpuno transparentno i ekološki su prihvatljivi. Svi oni imaju tu auru francuske radosti življenja, a istovremeno su profinjeni, elegantni i neupitne kvalitete. Približiti svijetu takve brendove je moj poziv, ali i užitak, a Zagreb je to prepoznao", rekao je Guirec Jouber.

 | Autor: Pr Pr

U pop-up storeu će se ekskluzivno moći kupiti posebna poklon kutija koju je Ana napravila za MAISON Guirec. Fina poklon kutija dolazi u dvije verzije: MONSIEUR Charmant i MADAME Chic, a svaka od njih sadrži set odabranih proizvoda koji čine elegantan i profinjen poklon.

 | Autor: Pr Pr

"Francuski način života i estetika moja velika inspiracija. Velika sam ljubiteljica francuske ležernosti koja rezultira najljepšim mogućim proizvodima kojima si možete ugađati svaki dan, kao i stilom života u kojem ima toliko puno uživanja u malim stvarima. U sljedećih nekoliko tjedana možete doživjeti baš takvu Francusku u srcu Zagreba", izjavila je Ana Tevšić Nauković.

 | Autor: Pr Pr

Svi koji ovih blagdane žele pokloniti jedinstvene darove s puno ukusa, tijekom prosinca mogu razgledati, isprobati i kupiti zanimljive proizvode francuskih brendova.

 | Autor: Pr Pr

Božićni pop-up donosi novu selekciju proizvoda od kojih su neki bili dio ljetnog pop-upa, no većina njih je sada prvi put uvrštena u ponudu.

 | Autor: Pr Pr

Tu ćeš pronaći blago još neotkrivenih parfema, krema, mirisnih svijeća, nakita i sitnih ukrasa za dom.

 | Autor: Pr Pr

Pop-up dućan će biti otvoren do 23. prosinca 2022. u design studiju Love, Ana., Dežmanov prolaz 4, radnim danom od 12 do 20 sati i subotom od 10 do 14 sati.

Photo: Pr

Komentari 0