Life&style
Pomaganje zajednici i briga za kupce na prvom mjestu Pomaganje zajednici i briga za kupce na prvom mjestu

Pomaganje zajednici i briga za kupce na prvom mjestu

U proteklih dvadeset i pet godina puno toga se promijenilo. Tehnologija i društvene mreže postale su neodvojiv dio života i komunikacije. Da, vremena se mijenjaju. Protekla godina je možda najbolji dokaz. No, isto tako postoje one stvari na koje uvijek možemo računati.

Od svibnja 1996. kada je prva prodavaonica dm-a otvorila svoja vrata, dm je tu za svoje kupce i susjedstvo. Prije 25 godina to susjedstvo je bila tržnica u zagrebačkoj Dubravi, a danas, zahvaljujući dm online shopu, svi smo postali prvi susjedi dm-a.

Kako se mijenjati u skladu s vremenima, a opet ostati vjeran sebi? Za dm to je jednostavno jer su potrebe kupaca i zajednice temelj svake promjene i prilagodbe poslovanja – od pokretanja dm online shopa do proslave 25. obljetnice poslovanja.

 | Autor: dm.hr dm.hr

Upravo zato, dm je svoj rođendan odlučio proslaviti natječajem {ZAJEDNO} za Petrinju, Sisak i Glinu u sklopu kojeg je odabrao 32 projekta za pomoć potresom pogođenim područjima u čiju će realizaciju uložiti više od 4 milijuna kuna. U Sisku, Petrinji, Glini, Komarevu, Gori, Vrginmostu, Topuskom, Majskim Poljanama, Hrvatskoj Kostajnici i Sunji zaživjet će projekti koji će omogućiti brži oporavak od posljedica potresa te poduzetnički, kulturni i društveni razvoj Sisačko-moslavačke županije.

Naravno, svojim kupcima dm je pripremio brojna rođendanska iznenađenja. Tako svi kupci koji u nedjelju 9. svibnja i ponedjeljak 10. svibnja obave kupnju u dm-u na poklon dobivaju limitirano izdanje gela za tuširanje Balea, a kako bi slavljenički shopping bio što ugodniji do 10. svibnja, za svaku kupnju u iznosu iznad 200 kuna dm vam poklanja torbu za kupnju.

U dm-u i dm online shopu čekaju vas brojne pogodnosti kojima vam dm želi zahvaliti na vjernosti. Pratite sve novosti i iznenađenja na dm-ovoj internetskoj stranici www.dm.hr te na Facebooku i Instagramu.

 

Photo: dm.hr