Life&style

Poljubac o kojem će se dugo pričati: Ovo je najstrastveniji trenutak Filmskog festivala u Veneciji ikad

  • Strastveni poljubac dvije influencerice koje su došle na premijeru filma Sestre Macaluso obišao je svijet
  • Mila Suarez i Elisa De Panicis su dugim francuskim poljupcem filmu napravile veliku promociju
  • Brojni fanovi s njihovih društvenih mreža pozdravili su njihov vrlo strastveni trenutak 

Iako je 77. Filmski festival u Veneciji pomalo u sjeni obzirom na globalnu pandemiju koronavirusa, a svijet filma je već mjesecima u hladnom pogonu, dvije su se prelijepe influencerice pobrinule da snimke s glamuroznog crvenog tepiha ipak obiđu svijet.

Naime, marokanski model i modna blogerica Mila Suarez i Elisa De Panicis, influencerica iz Monze, autorice su vjerojatno najstrastvenijeg trenutka s Filmskog festivala u Veneciji ikad. Naime, lijepe influencerice su kao gošće pozvane na premijeru filma "Le Sorelle Macaluso" (Sestre Macaluso), a ubrzo su na crvenom tepihu privukle pažnju fotoreportera, nakon što su u glamuroznim haljinama izmijenile nekoliko dugih, strastvenih poljubaca. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Iako se radi o manje poznatom talijanskom filmu u produkciji RAI-ja, Mila Suarez i Elisa De Panicis su se pobrinule da se o ovom filmu danas priča u cijelom svijetu. Francuski poljubac između dvije prelijepe djevojke je očito dobar recept za promociju, a iako nisu dio ekipe koja je radila na filmu, redateljica Emma Dante mogla bi razmisliti i o toj opciji nakon ove moćne svjetske reklame. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Ne samo da su brojni svjetski mediji prenijeli fotografije strastvenog poljupca, već su dvije influencerice zaradile brojne komplimente i ovacije od svojih pratitelja na društvenim mrežama. Elisa De Panicis, koja se proslavila u talijanskom Big Brotheru, na Instagramu ima više od milijun followera, dok ih Mila Suarez ima više od 300 tisuća. Doista atraktivna i učinkovita promocija, mora se priznati. A što ti misliš o ovom strastvenom trenutku?

Photo: Getty Images

Komentari 0