Life&style

Poklonite svojoj kosi i koži njegu koja joj treba ove zime

dm vam daruje 30x više bodova na sve L'Oreal Paris proizvode

Nema ništa ljepše nego na kraju hladnog, prosinačkog dana doći kući i pojačati grijanje. Možda čak i skoknuti pod vrući tuš dok se stan zagrije. I dok mi uživamo, naša koža i kosa pate. Beauty stručnjaci se slažu da je grijanje najveći zimski problem kože i pogoršava sve postojeće probleme.

Ulazak u grijani stan ili ured predstavlja šok za kožu i zbog toga mogu nastati akne, a najgore što možete napraviti je ostaviti grijanje upaljeno preko noći. Umjesto toga, iskoristite noć da pomognete svojoj koži i nanesite L'Oréal Paris Hyaluron Specialist noćnu kremu za lice, a bore oko očiju, usana i između obrva tretirajte L'Oréal Revitalift Laser Pure Retinol noćnim serumom. Vjerujte, koža će vam ujutro biti meka, hidratizirana - spremnija podnijeti još jedan dan u grijanom prostoru.

Kao što ne voli feniranje, peglanje i izlaganje vrućem ljetnom suncu, kosa ne voli ni sezonu grijanja. Srećom, L'Oréal Elseve Toral Repair 5 šampon posebno je prilagođen potrebama oštećene kose te obnavlja kosu, jača njezinu strukturu te zaštitni sloj kose, a regenerator iz iste linije pomoći će vašoj kosi da postane i ostane sjajna i meka.

U svakom slučaju, ovog prosinca za pomoć se obratite pouzdanom stručnjaku, svjetski cijenjenom brendu L'Oréal Paris jer do 15.12, u dm online shopu ostvarujete čak 30x više bodova na dm active beauty kartici pri kupnji baš svih:

Podsjećamo vas da do kraja prosinca možete dobiti dodatnih 200 bodova povezivanjem 'Moj dm' računa na dm online shopu s dm active beauty računom. Uz dodatne bodove, dobivate i mogućnost aktiviranja i korištenja eKupona pri online kupnji!

Photo: dm.hr