Life&style

Poklon paketi i igračke na blagdanskom sniženju!

U dm-u ostvarite 30 posto popusta pri kupnji poklon paketa i igračaka

Što vam prvo padne na pamet kada čujete riječ: „prosinac“? Kladimo se da je prva pomisao – „Božić“, a onda možda „Nova godina“, pa zasigurno „pokloni“, a na pomisao poklona nadovezuje se ideja koju je gotovo svatko od nas upoznao. Radi se, naravno, o post-blagdanskom bluesu. U mjesecu u kojem blagdanska slavlja i obiteljska okupljanja doživljavaju svoj vrhunac, naš budžet doživljava svoje najgore trenutke. Dok nabavite sve što ste namjeravali pod božićnu jelku staviti tetki, tati, susjedi, najboljoj prijateljici iz osnovne škole i psiću Rexu, ostaje pitanje kako ćete preživjeti siječanj. Dobra je vijest da to ne mora biti tako…

 | Autor:

Tko planira, taj i bira…

Što nam je dakle činiti da financijski preživimo zimu? Odgovor je jasan, treba na vrijeme početi štedjeti novac! Hmmm, znamo da nas takvih štedljivih nema puno, a ako i vi spadate u čitatelje kojima je štednja zgodna, ali nepraktična ideja, evo dobrih vijesti vas. Od 23. do 25. studenog obavezno svratite u dm jer ćete pri kupnji dva ili više poklon paketa i igračaka dobiti čak 30 posto popusta. Eto, to neka bude vaš plan kako lakše financijski prebroditi troškovima opterećen prosinac, a istovremeno napuniti vreću Djeda Božićnjaka.

Pronađite darove za djecu i odrasle

U širokoj dm-ovoj ponudi pronaći ćete već pripremljene poklon pakete koji su namijenjeni i muškarcima i ženama i koji su idealan dar jer sadrže proizvode za njegu tijela, lica, kose i brade koje koriste gotovo svi. Naravno, dm nije zaboravio ni na mališane. U prodavaonicama dm-a čekaju vas razne zabavne i edukativne igračke koje će staviti osmjeh na lica mališana. Odlična vijest je da poklon pakete i igračke možete kombinirati tako da popust od 30 posto vrijedi i ako kupite barem jedan poklon paket i jednu igračku.

Više informacija potražite na dm-ovoj internetskoj i Facebook stranici.

Photo: None

Komentari 0