Life&style

Pogledajte prvi teaser trećeg nastavka filma "50 nijansi sive"

{SPOILER ALERT} Dakota Johnson i Jamie Dornan ponovno se vraćaju ulogama Anastasije Steele i Christiana Greya, u erotičnom filmu "50 nijansi slobodniji"

Turbulentna veza Anastasije Steele i Christiana Greya napokon je došla u mirniju fazu. Ili je barem tako završio drugi filmski nastavak trilogije "50 nijansi sive". Ljubavni duo sretan je i zaručen! Hoće li tako ostati ili nam treći nastavak donosi nove zavrzlame? Na YouTube je procurio teaser finalnog dijela popularne filmske trilogije, a redatelj James Foley već je najavio da će treći nastavak oboriti sva očekivanja. 

 

Sneak peak novog filma "50 nijansi slobodniji" otkriva što se događa nakon vjenčanja Ane i Christiana. Nakon savršenog vjenčanja i ekstravagantnog medenog mjeseca u Europi, mladence čekaju problematični dani. U njihove živote vraća se Anin zločesti šef Jack Hyde, koji se želi osvetiti Christianu zbog otkaza. (Mali podsjetnik: Jack se nabacivao Anastasiji, što se nikako nije svidjelo njenom dečku Christianu, koji igrom slučaja posjeduje tvrtku za koju rade... U prijevodu, bye-bye Jack!).

 | Autor: Promo Promo

Novi nastavak "50 nijansi slobodniji", koji je ujedno i posljednji iz trilogije, u kina stiže početkom veljače 2018. godine, a s obzirom na veliku popularnost koju uživa - sigurni smo da nam slijedi dug period šuškanja o novim trailerima, informacijama i tračevima o filmu. 

 | Autor: Screenshot Youtube Screenshot Youtube

Serijal spisateljice E.L. James golica maštu ljudi diljem svijeta, pa ni ne čudi da je do sada prodan u više od 100 milijuna primjeraka i preveden na 50-ak jezika. Fanovi jedva čekaju finalni nastavak, a nemoj se iznenaditi ako i nas sretneš u redu na pretpremijeri...
 

 

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta?

Photo: Screenshot Youtube

Komentari 0