Life&style

Počinje ŠČ groznica: spremi se za najsenzacionalnije praćenje Eurosonga uživo na Velesajmu!

Sensation, Amazinga i Eurosong.hr udružili su se i pripremili najzabavnije praćenje Eurovizije dosad - Powered by Sensation!

Ščenzacije, kokteli, jako velik ekran i najzabavnija atmosfera - to je ono što najbolje opisuje tjedan Eurovizije u Amazingi. Ne morate potegnuti sve do Liverpoola kako biste osjetili eurovizijsku atmosferu jer su se Sensation, Amazinga i Eurosong.hr ove godine pobrinuli da najsenzacionalnije praćenje uživo bude upravo u Amazinga Gardenu na Velesajmu. 

Hoćete li doći na traktoru, s krilima na leđima ili radije ipak pješke, vaš je izbor, dok je na organizatorima sve ostalo. A to sve ostalo uključuje prilično senzacionalan izbor pića među kojima će se pronaći i novi okus Senzacije u limitiranom ŠČ izdanju, kokteli i odlična hrana te ekipa koja se ne boji glasno navijati za svoje favorite te kritički ocijeniti svaki nastup jer, kao što umjetnica mora biti zdrava, tako i pobjednik mora biti pošteno odabran. 

 | Autor: PROMO PROMO

Senzacija postala ŠČenzacija

Kao ponosni pokrovitelj ovogodišnjeg DORA natjecanja, Sensation nastavlja potragu za europskom ŠČenzacijom. Nisu otišli u Liverpool, ali zato vam dovode Liverpool u Amazingu gdje će (uz brojne druge stvari) predstaviti i svoj novi okus te limitiranu ŠČ etiketu! Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme i budite dio još jedne senzacionalne priče. 

 | Autor: PROMO PROMO

Amazinga umjesto Liverpoola

“Uzbuđeni smo što smo treću godinu zaredom domaćini zabavnog eventa za publiku uz gledanje Eurovizije”, rekao je Josip, jedan od organizatora. “U Amazingi nastojimo stvoriti nezaboravna iskustva za naše goste, a Eurovizija je savršen način za to. Jedva čekamo vidjeti tko će ove godine biti najbolji!”

Polufinalne večeri održat će se 9. i 11. svibnja, u petak 12. svibnja svoje znanje o Eurosongu možete provjeriti uz kviz, a oni najhrabriji mogu se popeti na pozornicu uz karaoke. Konačno, 13. svibnja očekujemo veliko finale Eurosonga i proglašenje zvijezde glazbene scene. 

Za sve detalje i rezervacije posjetite službene stranice Amazinge. Čekamo vas na glazbenoj senzaciji godine, a svoje mjesto osigurajte na vrijeme jer…tick-tock!

Photo: PROMO