Life&style
1/20

Počinje odbrojavanje do Umaginationa 2014.

Jubilarno peto izdanje festivala najveće do sada. Dva dana lude zabave pod otvorenim nebom u ATP Dance Areni! Od danas u prodaji ograničeni broj early bird ulaznica po najatraktivnijoj cijeni za najveće fanove Umaginationa.

Nakon četiri sjajne godine istarski glazbeni spektakl Umagination se vraća jači nego ikada. 

 | Autor:

Peto jubilarno izdanje popularnog festivala održat će se od 31. svibnja do 1. lipnja 2014. na prostoru ATP Dance Arene u Umagu, a svim ljubiteljima vrhunske elektronske glazbe ove godine priprema se veliko iznenađenje - duplo više zabave i emocija, energičnih nastupa i uspomena.

 | Autor:

Umagination će malu obljetnicu proslaviti dvodnevnim programom na ATP Dance Areni, a fanovima najavljuje još jedno uzbudljivo glazbeno putovanje! U utorak 25. ožujka točno u 12.00 sati, kreće u prodaju samo 1.000 early bird ulaznica po posebnoj cijeni od 150 kn i to za oba festivalska dana u ATP Dance Areni.

 | Autor:

Od svog prvog izdanja 2010. godine više od 50.000 posjetitelja zaplesalo je u ATP Dance Areni, a ovaj jedinstveni festival privukao je ljude iz više od 24 zemalja svijeta. Iako su najbrojniji oni iz Italije, Njemačke, Austrije i Slovenije, fanovi Umaginationa pristižu čak i iz daleke Amerike, a svoj su dolazak najavili i ove godine. Vrhunska produkcija, specijali efekti, atraktivni performeri i izvođači, zajedno sa tisućama posjetitelja, čine ovu plesnu arenu jedinstvenom party kulisom i idealnim mjestom za početak ljetne pustolovine. DJ Tiesto, Fatboy Slim, Rev Run iz Run DMC-a, Eric Morillo, Axwel, Deniz Koyu, Chuckie, Martin Solveig, Dimitri Vegas & Like Mike te Laidback Luke samo su neka sjajna imena s kojima smo dočekali svitanja pod otvorenim nebom i koja su obilježila Umagination te uvrstile ovaj grad na mapu nezaobilaznih party destinacija.

 | Autor:

Hrvatska publika u mom srcu ima posebno mjesto. Ovo je najveći spektakl na kojem sam imao čast nastupati u Hrvatskoj, a umaška publika me u potpunosti očarala. Hvala svima na nezaboravnoj večeri uz obećanje da se uskoro vidimo“, izjavio je nizozemski DJ Laidback Luke prošle godine nakon svog nastupa.

 | Autor:

Vrijednost festivala prepoznala je i Turistička zajednica Istarske županije koja je 2011. godine Umaginationu dodijelila Nagradu Zlatna koza - Capra d'oro 2011. u kategoriji evenata. Ovogodišnji Umagination je ujedno i Road To Ultra party, ususret najvećem glazbenom događaju u povijesti Hrvatske Ultra Europe Festivalu, koji se i ove godine održava u Splitu od 11. do 13. srpnja 2014. 

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Photo: None

Komentari 0