Life&style
rooftop

Po Europi u potrazi za najluđim rooftop zabavama

Ako ćeš se ovog ljeta naći u nekoj od europskih prijestolnica, savjetujemo ti svakako pojetiš jednu od zabava na krovu. Glazba, piće, društvo i sve to upakirano na jako velikoj nadmorskoj visini. London, Amsterdam ili Berlin. Što kažeš?

Gdje: Amsterdam

Kada: 17. i 24.6., 1., 8., 15.7. 18. i 19.8.  2017.

Svaki party u nizozemskoj prijestolnici turisti s nestrpljenjem čekaju, a kada je mjesto održavanja krov zgrade na čijem vrhu se nalazi fantastičan restoran i bar, zna se koje je it mjesto. Radi se o baru Madam, koji po danu djeluje kao tipična kombinacija bara i restorana, a vikendima navečer se pretvara u vrhunski centar zabave. Gotovo svaki vikend do kraja kolovoza posjetitelji će moći uživati u Disco, Funk, R&B i House glazbi, u organizaciji The View Amsterdam!

rooftop | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka

Gdje: London

Kada: 24.6. i 16.7.

U Londonu doista možeš partijati na svakom koraku, a rooftop zabave su uvijek najbolje na krovovima u londonskim četvrtima Brixton i Camden.U Camdenu se slavi kraj školske i akademske godine. Program naziva "Magic end of term" se održava na krovu Camdena pod pokroviteljstvom organizacije Wicked Student Nights, a puštat će se naravno hip hop. Urbana ekipa iz Londona također voli kombinirati zvukove hip hopa s neizostavnim R`n`Bom. Radi se o BBQ partiju na krovu lokala The Prince of Wales Brixton.

rooftop | Autor: Timeout London Timeout London

Gdje: Berlin

Kada: danas i 14.6.

Ova europski centar zabave, mjesto gdje se partija od subote do ponedjeljka, teško je svrstati u klupski kalup. Naravno, ovdje ćeš naći najspektakularnije zabave, a danas se održava jedna takva. Na krovu zgrade gdje se nalazi noćni klub GMF, organizira se AfterParty slavnog show Ru Paul`s Drag Race. Doista, ovo je mjesto na kojem nikad nije dosadno! Ako si ljubiteljica smrznutih pića i dobre glazbe, nađi se 14. lipnja u Berlinu. U glavnoj ulici, Alexanderstrasse, na terasi i krovu zgrade House of Weekend, održat će IceCream party. Želiš li isprobati kakvog su okusa Gin Tonic, Daiquiri i Mojito kad se smrznu? Zaleti se do Berlina i saznaj!

rooftop | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka

Photo: House of Weekend, Facebook

Komentari 0