Life&style

Plišanac u obliku pizze ili kroasana - slovenski brend ima super realistične igračke za pse

  • Svaki vlasnik psa složit će se s nama kad kažemo da nema toga što ne bismo učinili za svoje četveronožne prijatelje
  • Tako nas nimalo ne čudi ako ste i vi jedni od onih koji jednostavno ne mogu odoljeti kupnji novih igrački, bez obzira na to što ih vaš pas, vrlo vjerojatno - posjeduje i više nego dovoljno (ili sažvače u 5 minuta)
  • Situacija postaje još teža za donošenje racionalne odluke kada su u pitanju doista posebne varijante 
  • Pročitaj također: Bark & Run ručno izrađuje marame za pse. I, da, ima 'matching' setove da se modno uskadimo...

Ovog puta za oko nam je zapela ponuda slovenskog webshopa Minka’s pet shop. Pogađate, Minka je pas osnivačice te ujedno i glavni krivac za pokretanje ovog šarmantnog webshopa koji osim igrački, u ponudi ima hranu, opremu i još pregršt korisnih sitnica. No, mi ćemo se fokusirati na toliko neodoljivo slatke realistične igračke.

 | Autor: Instagram / @minkaspetshop Instagram / @minkaspetshop Foto: Instagram / @minkaspetshop

Primjerice, plišana igrača u obliku kroasana je nešto što definitivno želimo vidjeti među šapicama svog psa, ali jednako nas oduševljava i komad pizze. 

Možda vas zanima I mace zaslužuju pet zvjezdica. Zavirili smo u preslatki zagrebački hotel rezerviran samo za njih! Rubrika Life&style Life&style

Posebne i drugačije, ove igračke osim što će razveseliti ljubimce, presladak su detalj u domu koji nalazimo na svakom koraku i koji će uvijek iznova izmamiti osmijeh na lice. Stoga, ako si i ti oduševljena Minka’s pet shopom, vjerujemo da će se dodatno razveseliti mogućnost personalizacije određenih igrački.

 | Autor: Instagram / @minkaspetshop Instagram / @minkaspetshop Foto: Instagram / @minkaspetshop  | Autor: Instagram / @minkaspetshop Instagram / @minkaspetshop Foto: Instagram / @minkaspetshop  | Autor: Instagram / @minkaspetshop Instagram / @minkaspetshop Foto: Instagram / @minkaspetshop

Na slatke igračke u obliku kostiju moguće je dati ispisati ime svog ljubimca. Radi se o ručnom, kvalitetnom radu, a ne moramo dodatno napominjati koliko je cijela priča jedinstvena i unikatna. Ovo je ujedno i jako sladak poklon ako ti je draga prijateljica nedavno nabavila psa i želiš, i nju i njega, razveseliti s pažljivim poklonom.

 | Autor: Instagram / @minkaspetshop Instagram / @minkaspetshop Foto: Instagram / @minkaspetshop

Osim spomenutih varijanti, u ponudi možeš birati i između tematskih igrački prilagođenih periodu godine, plišanog batka, kuverte sa šaljivim napisom ili pak velike cimet rolice. Kada bismo se morali odlučiti za jedan favorit, to bi doista bilo teško - stoga tebi ostavljamo te slatke muke.

 

Photo: Instagram / @minkaspetshop

Komentari 0