Life&style

Playlista za vrući početak tjedna

Još jedan super vrući tjedan je pred nama, a da bi nam se ti visoki stupnjevi postali koliko toliko simpatični, tu je glazba. Ovo ljeto je cijelo u znaku zaraznin latino ritmova koje smo slušali prije desetak godina, i sve pomiješano s R`n`B produkcijom...

Rihanna nas je nedavno  oduševila svojim hit singlom "Wild Thoughts", i moramo priznati kako jedva čekamo da se uz ove zvuke rasplešemo po klubu. Baš kao i već svima pomalo naporni singl "Despacito", ali možeš priznati, i ti u tišini samoj sebi puštaš ovaj veliki latinoamerički hit. Ne brini se, "Despacito" nije na ovoj listi...

DJ Khaled ft. Rihanna i Bryson Tiller - "Wild Thoughts"

Iako je DJ Khaled glavni "krivac" za nastanak ovog hita, moramo odati počast ženi koja ruši sve rekorde slušanosti i gledanosti. Voljeli ju ili ne, mora joj se odati počast kao vrhunskoj glazbenici, plesačici, pjevačici, ukratko, RiRi je wonder woman. Jedna je od rijetkih slavnih cura koje baš uvijek pršte od samopouzdanja, što je u spotu i pokazala te u potpunosti utišala medijske komentare o nekoliko nakupljenih kila. I da, podloga za ovaj hit je "Maria" od Santane. Ne može bolje, slažeš se?

The Weekend i Lana Del Rey - "Lust For Life"

Ovo je njihov prvi zajednički singl, ali ne i prva pjesma. The Weeknd nikad nije napravio lošu pjesmu, a slična situacija je i s Lanom. Ovaj singl, u kojem se miješaju melankolija i snaga, ali i vječna Lanina potraga za ljubavlju. Ovo je ujedno najavni singl njezina albuma, na kojem smo već našli nekoliko drugi pjesama koje ćemo sigurno slušati.

Chainsmokers & Coldplay - "Something Just Like This"

Ovaj odličan pozitivni sing izašao je početkom ove godine, ali ne možemo se oteti dojmu kako je baš ljetno vrijeme idealno za sve što dolazi u paketu s Chrisom Martinom. Nije latino ritam, ali je klasična produkcija Coldplaya pomiješana s hitmejkerima Chainsmokers. Ovu pjesmu ćemo rado slušati na dugim putovanjima prema moru. Bit će nam lakše, sigurni smo...

Jason Derulo feat. Nicki Minaj & Ty Dolla $ign - "Swalla"

Jasona smo obožavale ko klinke, a u ovoj kombinaciji s Nicki Minaj nam opet postao neodoljiv. Ovaj flashy spot je na najbolji mogući način opisao pjesmu koja ima ne toliko skrivenu simboliku. Hrpa polugolih pjevačica koje plešu s lizalicama? Doista zvuči kao nešto što bi većina pripadnika snažnijeg spola odobrilo.

Shakira ft. Maluma - "Chantaje"

Lijepa Kolumbijka se na neko vrijeme povukla sa scene, zbog obitelji. No, kada se konačno vratila, znala je koji je prokušani recept za hit pjesmu - španjolski jezik, duet s mladi i već vrlo popularnim glazbenikom sunarodnjakom, i naravno, njezin zavodljivi glas. I ne smijemo zaboraviti, Shakira je jedna od najboljih trbušnih plesačica među slavnim damama. 

Mike Perry ft. Shy Martin - "Ocean"

Moramo li uopće objašnjavati zašto smo ovu pjesmu odabrali za nađu playlistu? Sličnog ugođaja kao i singl koji potpisuju Chainsmokers i Coldplay, ovaj singl nas je razoružao na prvo slušanje. Spot nije ništa manje atraktivan, i nas podsjeća da je vrijeme da se rashladimo u moru ili bazenu.

 

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta?

Photo: YouTube

Komentari 0