Life&style
Planirajte kupnju za najbolje uštede u dm-u

Planirajte kupnju za najbolje uštede u dm-u

Aktivirajte osam kupona koji vam donose višestruke bodove pri kupnji make up proizvoda Maybelline i proizvoda za kosu brenda Schwarzkopf

Vrijeme je da uzmete svoj pametni telefon i otvorite aplikaciju dm active beauty jer  stigli su novi eKuponi uz koje do kraja siječnja ostvarujete 30x više bodova pri kupnji odabranih proizvoda u prodavaonicama dm-a.

Aktivirajte osam kupona koji vam donose višestruke bodove pri kupnji make up proizvoda Maybelline i proizvoda za kosu brenda Schwarzkopf te bilo kojih proizvoda brendova Perwoll i Domestos kao i pri kupnji maramica Violeta.

Neka vas ovog siječnja griju čajevi Naturavita, a vaše zdravlje neka podrže proizvodi Multivita i Esencia pri čijoj kupnji uz aktivaciju eKupona ostvarujete 30x više bodova

Ono što je najvažnije jest da je 30x više bodova isto što i 30 posto popusta. Ako ste proizvod platili 10 kuna i pri kupnji ste ostvarili 30x više bodova – umjesto jednog dobit ćete 30 bodova. To se preračunava u 3 kune uštede, odnosno 30 posto cijene proizvoda koji ste kupili.

Nakon što dosegnete minimalno 200 bodova možete ih mijenjati za popuste na ukupan račun bilo kada i u željenom iznosu, ovisno o tome koliko bodova imate na kartici. Popust u zamjenu za bodove možete koristiti s registriranom glavnom ili dodatnom karticom, a sve što vam je potrebno uz karticu je PIN koji trebate unijeti na displayu na blagajni u prodavaonici dm-a.

Zato pametni telefon u ruke! Aktivirajte eKupone u aplikaciji, a više informacija o pogodnostima koje vas čekaju u programu dm active beauty potražite na www.dm.hr.

Photo: dm.hr