Life&style

Pinterest predviđa da će ovi beauty trendovi vladati 2017.

Ako niste znali, Pinterest 100 je glavna ploča na kojoj se na kraju svake godine nađe 100 najvećih trendova

Što mislite jesu li pogodili za ovu godinu?

1. Pletenica riblja kost bit će veliki hit - pogotovo u ljetnoj i sezoni festivala. Iako su pletenice veliki trend već unatrag par godina, Pinterest bilježi najveći interes za varijantu opušteno spletene kose u tzv. riblju kost.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

2. Aktivni ugljen se već spominjao ove godine kao sastojak koji izbjeljuje zube, ali i raznih "uradi-sama" maski za čišćenje kože. Ne sumnjamo da će se u 2017. otkriti još načina za korištenje ovog sastojka koji ima veliku moć čišćenja (i iznutra i izvana) i da će Internet preplaviti najmaštovitiji recepti za kozmetiku, a police trgovina preparati koji ga sadrže.

via GIPHY

3. Ulje ploda divlje ruže bilježi najveći interes u sferi prirodne kozmetike, ali i cijela ta kategorija stalno raste. Ulje ploda divlje ruže ima zaista širok spektar pozitivnog djelovanja na kožu, a smatra da je izvrsno u poništavanju štete nastale suncem (čitajte: uklanja pigmentacijske mrlje).

4. Metalik nokti već su ove godine započeli s osvajanjem Instagrama (mora se priznati da su jako fotogenični), a sada i Pinterest predviđa kako će ovo biti jedan od najvrućih beauty trendova sljedeće godine. Niste pristalica ovog trenda? Pa nema veze, uredni, lijepo oblikovani nokti bez ikakvog laka su uvijek u trendu i nikad neće izaći iz njega.

5. Opuštene frizure bez korištenja pegla, figara i ostalih naprava koje će vam spržiti kosu izgleda dolaze na velika vrata trendova. I tome se jako veselimo. Oprati, osušiti kosu i malo je popraviti rukama i sredstvom za stiliziranje - pa ne čini li ovaj trend život lakšim?!

via GIPHY

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0