Life&style
Piling je najbolje anti-age i sredstvo protiv urastanja dlačica Piling je najbolje anti-age i sredstvo protiv urastanja dlačica Piling je najbolje anti-age i sredstvo protiv urastanja dlačica Piling je najbolje anti-age i sredstvo protiv urastanja dlačica Piling je najbolje anti-age i sredstvo protiv urastanja dlačica Piling je najbolje anti-age i sredstvo protiv urastanja dlačica Piling je najbolje anti-age i sredstvo protiv urastanja dlačica 1/7

Piling je najbolje anti-age i sredstvo protiv urastanja dlačica

Skidanjem sloja mrtvih stanica potiče se nastanak novih čime površina dobiva glatkoću, potiče se cirkulacija...

Ljeti na licu vidimo svaku točkicu - a po pitanju onih borica svašta možemo napraviti. Piling je jedan od najboljih anti-age saveznika koji ide ruku pod ruku s usporavanjem vremena na našoj koži i dio je niza postupaka u procesima pomlađivanja kože i održavanja njezine mladolike ljepote. Skidanjem sloja mrtvih stanica potiče se nastanak novih čime površina dobiva glatkoću, potiče se cirkulacija... Osim toga, tu su sastojci poput hijaluronske i AHA kiselina koji su ujedno aduti anti-age kozmetike. No pozor - AHA kiseline preporučljivo je koristiti isključivo navečer, a ako ih aktiviramo tijekom sunčanih dana, krema s najvišim zaštitnim faktorom je obvezna.

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

I koža tijela ljepše će izgledati ako piling koristimo otprilike jedanput na tjedan te se neće prhutati nakon dolaska s godišnjeg. Uz pilinge često dolaze i masažeri koje koristimo kako bismo dodatno potaknuli cirkulaciju za zdravi izgled kože. Ako nemate jedan takav, nanesite piling klasičnim kružnim masažnim pokretima. Tijekom vrućih dana obično imamo više vremena za sebe - bez obzira na to radi li se o danima odmora ili ležernijim poslovnim trenucima usred urbane džungle, nekako se instinktivno okrećemo njezi tijela u konkretnijem programu.

Piling napravite jednom tjedno

Piling je jedan od onih s kojim sve počinje, a osim toga i krema nakon svega toga bolje odrađuje svoj posao jer joj ne smeta sloj mrtvih stanica i nečistoća... Sunce iznimno isušuje kožu, stoga je preporuka nakon pilinga aplikacija anti-age hidratantne formule koja ima i hranjivu ulogu. Ovo vrijedi i za lice i za tijelo. Osim toga, tako ćete spriječiti urastanje dlaka na nogama, što je čest problem kod depilacije. Preporuka je pilinga otprilike jedanput na tjedan, ovisno kakva vam je koža - izaberite formulu i pri kupnji se informirajte o sastojcima - ako ne znate jeste li alergični na neki od njih, isprobajte na zapešću. Kiseline i slični jači sastojci znaju izazvati crvenilo, stoga je preporuka isprobavanje i testiranje na ruci. Ako se pojavi crvenilo, izaberite neki lakši, nježniji piling. Sigurno će odraditi posao i priuštiti vam dugotrajnu mladolikost. Osim klasičnih pilinga tu su i piling maske za lice obogaćene dodatnim aktivnim sastojcima: radi se o formulama koje na licu stoje nekoliko minuta te je nakon toga koža vidno mekša i njegovana.

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0