Life&style

Pet savjeta za maksimalno iskustvo uz Galaxy Z Flip5

Uz mnoštvo opcija na tržištu, odabir novog pametnog uređaja zna biti izazovan. Faktori poput dizajna, cijene i funkcionalnosti više nisu dovoljni, već presudnu odluku čine detalji i dodatne mogućnosti koje vam uređaj može pružiti. Samsung Galaxy Z Flip5 sada donosi brojne novosti uz veći vanjski zaslon, besprijekoran dizajn i niz drugih poboljšanja. A ako želite iskoristiti  njegov maksimum, donosimo nekoliko savjeta i trikova koji vam mogu pomoći kako biste ostvarili njegov puni potencijal. 

1. Izaberite zaštitnu masku koja savršeno odgovara vašem stilu

Kada birate novi pametni uređaj želite da ostane nov i očuvan što duže pa ćete investiciju u htjeti zaštititi maskom za mobitel. Kako bismo vam pomogli u tome, donosimo vodič koji će vam pomoći odabrati najbolje maske za Galaxy Z Flip5. Ako se želite poigrati bojama i spojiti dizajn s funkcionalnošću, silikonska maska s prstenom je savršen odabir za vas. Dolazi u pet pastelnih boja, a zahvaljujući mekom materijalu i silikonskom prstenu, omogućava dodatnu udobnost i sigurnost. Za one koji preferiraju eleganciju, tu je Flap maska od eko kože minimalističkog dizajna s dodatnom zaštitom za zglob uređaja. A za one koji žele zadržati originalan izgled odabranog Galaxy Z Flip5, tu je prozirna multifunkcionalna maska koja će mu pružiti zaštitu bez mijenjanja dizajna. 

 | Autor:

2. Iskoristite puni potencijal Flex Window zaslona 

Flex Window zaslon je jedna od najvažnijih značajki Samsung Galaxy Z Flip5 uređaja, jer donosi više prostora na vanjski zaslon. Novi zaslon donosi i mnoge trikove, sada ne samo da možete promijeniti svoju pozadinu, dodati prilagođene slike i mijenjati boje ikona, već možete prilagoditi i najsitnije detalje, kao što je postotak baterije i način prikazivanja obavijesti aplikacija. Također, možete iskoristiti i mnoštvo widgeta za aplikacije koje najčešće koristite, poput glazbe, kalkulatora i kalendara, kako bi vam ono najpotrebnije u svakom trenu bilo na dohvat ruke. Budite slobodni i poigrajte se prednostima koje Flex Window zaslon pruža, kako biste otkrili sve njegove funkcionalnosti. 

3. Razmislite o dodavanju Good Lock aplikacije ili CoverScreen OS 

Prema zadanim postavkama, Flex Window ima niz widgeta i informacija koje možete prikazati, ali može i puno više od toga. Pomoću Samsung Good Lock sada možete dodati vašu omiljenu aplikaciju na vaš Flex Window zaslon. Dodajte WhatsApp za najbrže odgovaranje na poruke, gledajte omiljene serije na Netflix aplikaciji ili uživajte u glazbi na YouTube aplikaciji. A kako biste u omiljenoj glazbi uživali bez ometanja i istovremeno koristili ostale aplikacije, YouTube Premium donosi idealno rješenje. Iskoristite aktualnu promociju i kupnjom Galaxy Z Flip5 ili Z Fold5 uređaja ostvarite besplatno probno razdoblje YouTube Premiuma u trajanju do 4 mjeseca.   

 | Autor:

4. Dodajte pametne widgete 

Widgeti su postali iznimno popularni u zadnjih nekoliko godina zahvaljujući boljoj organizaciji i funkcionalnosti koju donose. Samsung je predstavio svoju verziju Smart Widgeta koji pružaju praktične prečice do često korištenih aplikacija na vašem Galaxy Z Flip5, a osim što možete kreirati prečace, widgete možete i grupirati po skupinama kako biste na jednom mjestu imali sve relevantne i povezane aplikacije.   

5. Iskoristite Flex način rada  

Flex način rada dijeli odabrane aplikacije na dva zaslona i iznimno je koristan za multitasking, ali i za iskorištavanje maksimuma brojnih aplikacija, poput kamere. FlexCam je zasigurno jedna od najboljih značajki Flex načina rada jer donosi lakše snimanje impresivnih fotografija iz različitih kutova, visokokvalitetne selfije čak i iz daljine, kao i mogućnost brzog, jednostavnog pregleda i uređivanja snimljenih fotografija. A svoju galeriju fotografija možete sinkronizirati u OneDrive i uživati u super promociji od 6 mjeseci besplatne probe Microsoft 365 Basic OneDrive pohrane u oblaku od 100 GB, uz kupnju Galaxy Z Flip5 i Z Fold5.

 | Autor:

S novim Samsung Galaxy Z Flip5, svaki detalj i funkcionalnost su važni kako biste uživali u potpunom pametnom iskustvu. Ovo su samo neki od savjeta i trikova za Galaxy Z Flip5 koji će vam pomoći da maksimalno iskoristite sve prednosti svog novog preklopnog uređaja i doživite tehnološku budućnost u svojim rukama. 

Photo: Instagram @lela.design

Komentari 0