Life&style

Pet prigoda koje definitivno treba uvijek dobro proslaviti!

Voliš tulume i najradije bi feštala 24 sata dnevno, 365 dana u godini? Razloga za dobar tulum sigurno ima dovoljno – a neke prigode jednostavno se ne smiju propustiti

Počet ćemo s apsolutnim klasikom – rođendanom! Uz rođendansku tortu i pokoji poklon, obavezna je i rođendanska zabava. Planiraj svoj rođendan tako da možeš duže vremena partijati. Primjerice, dan prije rođendana „planiraš“ s najboljim frendicama sutrašnju zabavu i zaružite do ranoj jutra. Nakon što malo odspavaš, možeš otići na rođendanski ručak s obitelji. A navečer je, naravno, prava velika fešta s cijelim društvom. Što je najbolje u svemu? Sa svakom osobom koja eventualno otkaže dolazak na tulum, imaš razloga zaružiti nekom drugom prilikom! 

Iz godine u godinu 

Kuhano vino, ukrašen bor, lampice i božićni ukrasi posvuda. Nekoliko dana nakon Božića vrijeme je da ispratimo Staru i dočekamo Novu godinu. Dobro u tome je što većina nas ima slobodne dane na poslu, dosta je praznika pa možemo fino tulumariti cijele noći. Hm, a izbor ića i pića rijetko je toliko dobar kao za vrijeme blagdana. A kako smo odlučile odmah u novoj krenuti u teretanu ili na fitness, možemo otpustiti kočnice i dati si oduška… 

I opet rođendan…

Ali, ne naš. Nakon što smo nekoliko puta proslavile svoj rođendan, vrijeme je da dragom organiziramo party iznenađenja! Naravno, scenarij je sličan kao i kod vlastitog ročkasa, samo su akteri malo drugačiji: dan prije „planiramo“, a sljedeći dan tulumarimo „za ozbač“. Hm, nemaš dečka? Pa, onda možeš najboljoj frendici pripremiti rođendanski tulum. A ako ti ni to nije dovoljno, a imaš psa ili mačku, zašto ne bi svom vjernom pratitelju pripremila rođendansku zabavu? Fino pozoveš sve iz ekipe na zabavu na koju će povesti svoje četveronožne ljubimce. Zašto ne ? Moglo bi biti baš mrak! 

Imendan 

Znaš li uopće kad je tvoj imendan? Ako si zaboravila, vrijeme je da provjeriš. Zašto? Evo još jednog dobrog razloga za tulum! Pa imendan ti je jednom godišnje – feštaaa! 

Godišnjica prijateljstva  

Prijateljstva čine život lijepim – to je činjenica. Zašto onda ne bismo jednom godišnje napravili zabavu povodom toga? Dva razloga definitivno govore u to ime: 1. Volimo tulumariti s prijateljima. 2. Da dva prijatelja ili prijateljice mogu slaviti svoje prijateljstvo, potrebne su točno dvije osobe. Dakle – fešta bez velikih priprema! 
Možemo ti za kraj još samo reći: „DOBRO SE ZABAVI!“

Photo: Getty Images

Komentari 0