Life&style
Pet pitanja (i odgovora) o kupnji u dm online shopu Pet pitanja (i odgovora) o kupnji u dm online shopu Pet pitanja (i odgovora) o kupnji u dm online shopu

Pet pitanja (i odgovora) o kupnji u dm online shopu

dm online shop otvoren je za narudžbe sedam dana u tjednu, od 0 do 24 sata. U online shopu možete računati na jednake cijene kao i u prodavaonicama dm-a, a informiranu kupnju omogućuju vam detaljne informacije o proizvodima koje uključuju porijeklo i sastav proizvoda, način primjene ili pripreme. Odgovore na pet najčešćih pitanja koje je dm do sada zaprimio od kupaca, Facebook fanova i Instagram followera saznajte u nastavku.

1. Koja sve područja pokriva dostava?

Cijelu Hrvatsku. Bez obzira na to živite li na Mljetu, u Splitu ili Iloku, dm će se pobrinuti da vaša narudžba sigurno stigne do vrata stana ili kuće. Isto tako možete odabrati opciju dostave proizvoda u prodavaonicu dm-a ili, u dogovoru s dostavnom službom DPD, na pickup lokaciju (poput INA benzinske postaje).

2. Zašto trebam otvoriti „Moj dm“ račun?

Račun „Moj dm“ nudi vam brojne pogodnosti. Redovne bodove možete prikupljati i ako kupujete kao gost, no uz registraciju, odnosno izradu „Moj dm“ računa, možete prikupljati i višestruke bodove te ostvarujete pravo na besplatnu dostavu za narudžbe iznad 390 kuna.

3. Kako mogu upisati svoju karticu dm active beauty na račun „Moj dm“?

Nakon što odaberete proizvode koje želite kupiti i kliknete na košaricu, na prvoj stranici narudžbe pokazat će vam se polje u koje je potrebno upisati broj kartice dm active beauty. Nakon što upišete broj svoje kartice, kliknite na plavu strelicu pored te nastavite s kupnjom, za koju će vam biti dodijeljeni dodatni i višestruki bodovi, ovisno o pogodnostima koje su trenutno aktivne.

 | Autor: dm.hr dm.hr

4. Mogu li u dm online shopu pronaći proizvode koji su dostupni samo online?

Da. U dm online shopu možete pronaći proizvode poput mjesečnog pakiranja Pampers pelena, velikih pakiranja proizvoda za domaćinstvo poput kapsula za pranje rublja Dash koji nisu dostupni u prodavaonicama dm-a. Proizvodi koji su dostupni ekskluzivno u dm online shopu jasno su označeni te će dm kontinuirano širiti ponudu ovih proizvoda.

 | Autor: dm.hr dm.hr

5. Mogu li koristiti sve pogodnosti koje su dostupne u prodavaonicama dm-a?

Određene pogodnosti kojima dm nagrađuje vjernost svojih kupaca dostupne su isključivo u prodavaonicama dm-a poput mogućnosti korištenja eKupona i ostvarivanja prava na gratis promotivne artikle. Isto tako, online kupcima dm-a dostupna je mogućnost kupnje proizvoda koji su dostupni ekskluzivno u dm online shopu (kao na primjer već ranije spomenuta velika pakiranja odabranih proizvoda, proizvodi koji su ekskluzivno dostupni u dm online shopu ili pak promocije poput 10x više bodova pri kupnji proizvoda za bebe do kraja studenoga).

dm stalno radi na unapređenju i još boljoj integraciji dm online shopa u svakodnevno poslovanje, kao i na uvođenju novih proizvoda koji su dostupni u dm online shopu. Zato pratite dm na Instagramu i Facebooku kako biste na vrijeme doznali sve novosti. 

Photo: dm.hr