Life&style
Pet parfema koje u dm-u možete kupiti za manje od 100 kuna

Pet parfema koje u dm-u možete kupiti za manje od 100 kuna

Već razmišljate na koje sve načine možete izbjeći blagdanski shopping? E pa, udobno se smjestite jer imamo nekoliko dobrih vijesti za vas.

Jeste li se smjestili? Prva dobra vijest - ne morate se ni pomaknuti, a možete otići u shopping – u dm online shop. Druga dobra vijest je da smo za vas odabrali pet parfema koje možete kupiti u dm-u za manje od 100 kuna. I ne morate se žuriti jer Dobre cijene u dm-u vas čekaju u svako vrijeme.

Betty Barclay Bohemian Romance (89,90 kn) je idealan za one koji prije svega vole opuštenost i neopterećenost koje u ovom mirisu utjelovljuju mandarina, kruška i papar u gornjim te jasmin, đurđice i ruža u srednjim notama.

Aromatični miris Elizabeth Arden Green Tea (89,90 kn) bit će pravo osvježenje za svaki dan zahvaljujući kombinaciji limuna i naranče u gornjim notama te zelenog čaja i peperminta u srednjim notama.

Za one koji najviše uživaju u mirisu orijenta, odabrali smo Betty Barclay Oriental Bloom (89,90 kn) čije gornje note odlikuje miris kruške, frezije i jasmina, a u srednjim notama se ističu magnolija, tonka grah i vanilija.

Jedinstvo mandarine, đurđice, rozog papra, ruže i breskve krije se u mirisu Esprit Woman (69,90 kn). Namijenjen je svim ženama koje žele istaknuti svoju originalnost i idealan je za sve prilike.

U početku će tvoja osjetila okupirati cvjetanje jasmina i kruške, stvarajući voćne i cvjetne nijanse u kombinaciji s ružom i ylang-ylangom. Opuštajuće karakteristike sandalovine u kombinaciji sa slatkim mirisom vanilije će najprije zavesti tebe, a zatim i sve oko tebe. Uz Esprit Life for her (69,90 kn) ti možda nećeš biti u prostoriji, ali iza tebe će uvijek ostati dašak senzualnosti i elegancije.

U dm-u možete pronaći više od 200 mirisa za nju i njega koji su dostupni po Dobrim cijenama na koje je dobro moći računati u predblagdansko vrijeme. Popis svih mirisa, ali i inspiraciju za sljedeći shopping možeš potražiti na dm-ovoj internetskoj stranici.

Photo: dm.hr