Life&style

Pet najglupljih stvari koje smo pokupile iz romantičnih komedija

Najbolji prijatelj ti je u većini slučajeva srodna duša; sve oko tebe su znakovi; već na prvi pogled znaš da je ON taj i ostale gluposti koje smo pokupile iz romantičnih filmova

Jedna je stvar sigurna kad govorimo o stvarima koje smo "naučile" iz romantičnih filmova - uvijek te čeka happy end. Ili? Nije da hejtamo romantiku i zaljubljenost, dapače miss7 redakcija totalno je #samoljubav, ali postoje određene stvari i situacije iz romantičnih komedija koje nemaju veze s mozgom. 

Prijateljstvo muškarca i žene uvijek preraste u ljubav (helou, prijatelji s povlasticama?)

Koliko si puta pogledala film Friends with benefits? Kad se Mila i Justin zakunu na iPad Bibliji da se nikad, baš nikad neće zaljubiti jedno u drugo? Jesmo svi već u tom trenu znali što se događa na kraju filma? Da. Jesu na nama ostale ozbiljne posljedice zbog toga? Jesu. Prijateljstvo ne znači nužno i ljubav. Ne, nećeš se zaljubiti u svakog svojeg prijatelja niti će on u tebi vidjeti majku svoje djece. 

via GIPHY

Već na prvi pogled duboko u sebi znaš da je to TO

Ne govorimo ovdje isključivo o ljubavi na prvi pogled, nego o onom osjećaju koji je svaka tvoja heroina iz srcedrapajućih komedija osjetila čim ga je ugledala. Ona je znala. Što znači da i ti odmah u prvoj sekundi moraš znati? Ne, krivo. Osjećaji se razvijaju s vremenom i može ti se dogoditi da završiš s nekim koga uopće nisi imala u vidu. 

via GIPHY

Sve oko tebe je THE znak

Kreće ona pjesma na radiju koja te podsjeća na njega. ZNAK. Pored tebe prolazi isti auto koji on vozi. ZNAK. Ovaj dečko se zove isto kao i on. ZNAK. On diše isti zrak kao i ti. ZNAK. Opsjednuta znakovima? 

via GIPHY

Kozmička sila će vas kad tad spojiti 

Jer protiv sudbine se ne može. I uvijek ćete kad-tad završiti zajedno. Jer svaki ending je happy ending. Hmmm, pa ipak ne traje svaka ljubav zauvijek i nemaju sve ljubavi sretne završetke. Ali znamo točno što misliš, ako su Edward i Vivian u Zgodnoj ženi mogli završiti skupa...

via GIPHY

ON je uvijek savršen.

Sve na njemu je savršeno, on nema mane...i onda ti se u stvarnom svijetu sruši cijeli svijet kad shvatiš da on nije princ na bijelom konju. Kad skužiš da hrče, da nema trbušnjake, da ostavlja čarape po stanu, da ne spušta dasku, da ima ludu mamu,...trebamo li reći išta više? Muškarci nisu savršeni, dapače, a sve ono što vidite u filmovima daleko je od stvarnosti. Budimo iskrene, ako se oni nose s našim PMS-om, zavoljet ćemo i mi njihove mušice. 

via GIPHY

 

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta?

Photo: themoviedb.org

Komentari 0