Life&style

Pet jesenskih make-up prijedloga iz linije alverde

Upotpuni kozmetičku torbicu već isprobanim ili novim make-up proizvodima prirodne kozmetike alverde.

Novo godišnje doba koje idilično oboji naše omiljene šetnice, hrabro nas poziva da alatke u svojim kozmetičkim torbicama uskladimo s tamnijim nijansama. Zato se odvaži na promjenu, a u nastavku pronađi pet vrućih must-have prijedloga iz palete prirodne kozmetike dm-ove marke alverde. Šminka alverde nježna je prema tvojoj koži i okolišu jer su proizvodi alverde proizvedeni od sirovina iz kontroliranog biološkog uzgoja koje ne sadrže štetne tvari, sastojke na bazi mineralnih ulja ni sintetičke mirise, bojila i konzervanse. Pritom, kao i sve ostale dm marke, alverde ti nudi najbolji omjer povoljne cijene i provjerene njemačke kvalitete.

1. Strastveni alverde ruž za usne za dnevna i večernja izdanja

Ponekad je sitnica, poput nove boje ruža za usne, dovoljna da nam popravi raspoloženje – a ovu jesen preporučujemo alverde ruž za usne Soft Velvet 40 s ekstraktom goji bobica i kakao maslacem iz ekološkog uzgoja. Usnama će pružiti dodatnu njegu, a njegova elegantna crvena nijansa pristaje i neupadljivom dnevnom make-upu, ali i uzbudljivom večernjem izdanju.

2. Za hladnije dane, spas u prikrivanju crvenila kože potraži u alverde puderu

Crvenilo na koži zbog hladnoće ili primjetne proširene kapilarice na nosu i pokoji prištić – za alverde puder za prikrivanje crvenila samo su rješivi izazov. Ovaj puder s prahom sunčevog kamena dat će tvome licu lijep i ujednačen izgled i vizualno neutralizirati ono što poželiš sakriti.

3. Guste obrve su i dalje in, popuni ih alverde puderom za obrve Braun

Make-up vizažisti najavljuju kako će i ove godine gušće obrve vladati modnim pistama i gradskim ulicama – mada, ne više onako pravilno nacrtane, već prirodnijeg, pomalo i neurednijeg izgleda. Poigraj se zato svojim obrvama, popunih ih alverde puderom koji sadrži prirodna vlakna i visoke je pigmentacije. Ne brini, jednostavno se i precizno nanosi.

4. Poigraj se konturiranjem usana & zaokruži svoj make-up

Ovu jesen isprobaj alverde olovku za usne 016 Pretty Mauve uz koju ćeš svoje usne moći savršeno iscrtati i pripremiti za nanošenje ruža. Odaberi ruž tamno roze boje koji će se odlično slagati s ovom olovkom za usne.

5. Područje oko očiju nahrani alverde hidratantnim roll-onom

Hladi, osvježava i izglađuje – sve to odradit će alverde hidratantni roll-on za područje oko očiju. Zahvaljujući formuli s aloe verom iz kontroliranog ekološkog uzgoja te hijaluronskoj kiselini, pružit će nam dodatnu hidrataciju, prijeko potrebnu u hladnijim mjesecima.

U dm-u možeš otkriti i puno drugih alverde proizvoda, bilo da je riječ o proizvodima za njegu, beauty rutinu ili make-up.

Više informacija potraži na dm-ovoj internetskoj i Facebook stranici.

 

Photo: None

Komentari 0