Life&style

Pet dijelova tijela na koje žene zimi zaboravljaju

Cure često preskaču neke rituale iz jednostavnog razloga: "Pa taj dio se ispod svih slojeva odjeće ni ne vidi!"

Ipak, zanemarivanje određenih dijelova tijela kada je njega u pitanju može dovesti do nakupljanja mrtvih stanica kože, prištića ili bora, pa je bolje da se njegujete se od glave do pete čak i po ovakvim niskim temperaturama. Evo kojih pet dijelova tijela žene najčešće zaboravljaju.

1. Stopala

Lijepa i njegovana stopala mogu biti jedan od najatraktivnijih dijelovaženskog tijela, međutim zimi ih često zanemarujemo. Noktiće uređujte svakog tjedna te isturpijajte tvrdu kožu na petama svakih nekoliko dana. Prije spavanja nanesite hranjivu kremu i vaša stopala će na proljeće već biti spremna za pokazivanje.

 | Autor: asos asos

2. Laktovi

Kao što Barney Stinson u seriji "Kako sam upoznao vašu majku" kaže: "Ako želiš znati koliko je žena stara, pogledaj joj laktove." Vrlo je važno da laktove mažete kremom svaki dan, pa taj ritual nikako nemojte zaboraviti.

3. Leđa

Lijepa i glatka leđa uvijek su seksi, međutim zimsko zanemarivanje može dovesti do neugodnih prištića i grube kože. Svaki tjedan napravite piling tijela, a losionom svaki dan namažite sve dijelove tijela, uključujući i leđa.

 | Autor: arhiva arhiva 4. Guza i bedra

Preko zime jedemo, a na ljeto plačemo zbog celulita. Zima je izvrsno razdoblje da se uhvatite u koštac s celulitom, pa svakodnevno izvodite mini masažu s kremom protiv celulita.

5. Nokti

Nokti su posebno osjetljivi zimi zbog naglih promjena temperatura, izlaganja hladnoći i čestom pranju ruku. Zato je važno utrljati kremu iu njih te ih mazati hranjivim lakovima za nokte ili piti dodatke koji potiču njihov rast.

Photo: arhiva

Komentari 0