Life&style
Pedro Pascal

Pedro Pascal pridružuje se glumačkoj postavi filma 'Gladijator 2', sad je to već 'opaka' ekipa

  • Tko god radi na odabiru glumaca za film 'Gladijator 2', zaslužuje povišicu
  • Naime, glumačka postava ovog povijesnog epa postaje sve bolja i bolja
  • Najnoviji dodatak nastavku blockbustera je trenutačno jedan od najpopularnijih holivudskih glumaca Pedro Pascal

Glumac Pedro Pascal igrat će još nepoznatu ulogu u nastavku filma 'Gladijator', koji je 2000. doslovno rasturio na Oscarima te, između ostaloga, osvojio nagradu za najbolji film. Ridley Scott režirat će i nastavak, sa scenarijem Davida Scarpe, koji je posljednji put radio s redateljem na filmu 'Sav novac svijeta' iz 2017. godine.

Inače, Pascal ima doista izvrsnu godinu zahvaljujući uspjehu serije 'The Last Of Us' i trećoj sezoni 'Mandaloriana', kao i nadolazećem vesternu 'Strange Way Of Life', tako da ove vijesti o glumačkoj postavi samo dodatno učvršćuju njegov status jednog od najpopularnijih glumaca današnjice te jedne od najatraktivnijih zvijezda.

Međutim, već smo zabrinuti za sudbinu njegovog misterioznog lika. Posljednji put kada smo vidjeli Pascala kako ulazi u arenu s nekim bilo je kada je glumio Oberyna Martella u 'Igri prijestolja' i, hm... to nije prošlo baš najbolje.

Možda vas zanima Najbolji filmovi i serije koje stižu u svibnju: Mjesec kraljevskih obitelji i uzbudljivih životnih priča Rubrika Life&style Life&style

Ali, nemojmo brzati. Dobra vijest je da će vjerojatno dijeliti ekran s mnoštvom zvijezda, što je film brzo stavilo na vrh naše liste najočekivanijih...

Radnja u nastavku 'Gladijatora'

Ako se sjećaš, izvorni 'Gladijator' završio je s herojem Koloseuma Maximusom (Russell Crowe) koji je hrabro umro, ali ne prije nego što je uspio ubiti svog mrskog protivnika i simbolično pozvati na političke reforme u Rimu.

Detalji o nastavku su rijetki, ali znamo da će se radnja nastaviti godinama nakon Maximusove smrti i pratiti priču o Luciju, unuku cara Marka Aurelija, koji je idolizirao palog ratnika u mladosti.

U originalu je Luciusa je glumio tinejdžer Spencer Treat Clark, a ovdje će ga kao odraslog glumiti Paul Mescal, koji je tek dobio svoju prvu nominaciju za Oscara za film 'Aftersun'.

Uz Mescala tu je još jedan nedavni kandidat za Oscara: Barry Keoghan ('Duše otoka'). Priča se da će glumiti rimskog cara Gretu, a lako ga možemo zamisliti kao manijakalnog nasljednika briljantnog Joaquina Phoenixa koji je glumio u originalu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barry Keoghan (@keoghan92)

Glumit će i Denzel Washington

I to još nije sve, jer svima njima će se pridružiti i prava filmska legenda, veliki Denzel Washington. Ne znamo još ništa o njegovoj ulozi, ali ne sumnjamo da će razvaliti!

Tu su još i Joseph Quinn i Connie Nielsen, koja ponavlja svoju ulogu Lucille, Luciusove majke, iz originala. Također se priča da će se markantni Djimon Honsou vratiti kao Juba, ali nema još službene objave.

Možda vas zanima Sigurni smo da je nemoguće pogledati film Wesa Andersona i ne zaljubiti se u interijere. Ovo su najljepši Rubrika Life&style Life&style

Ukratko, ova glumačka postava je doista već fenomenalna, a čak ni ne mislimo da je snimanje počelo. A kad se to dogodi, sa strepnjom ćemo iščekivati fotografije sa seta.

U međuvremenu pogledaj trailer za original s Russellom Croweom, za gušt:

Photo: HBO

Komentari 0