Life&style

Pavel rasplesao publiku na prekrasnom krovu MSU-a

Više od 500 posjetitelja i odličan nastup grupe Pavel još jednom su potvrdili da je Ljeto u MSU projekt koji je gradu Zagrebu dao vrhunski glazbeni program tijekom ljetnih mjeseci

Nastup grupe Pavel na krovu MSU-a, bio je jedinstvena prilika svim posjetiteljima da poslušaju sada već poznate hitove ovog benda, koji iz godine u godine svojim pjesmama sam sebi podiže ljestvicu, ali i osvaja hrvatsku glazbenu scenu. Osim publike, Pavel je svojim pjesmama, ali i svojim nastupima dobio sjajne kritike i od struke, a svojim prepoznatljivm glazbenim stilom zaslužio epitet jednog od omiljenih hrvatskih bendova.

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell

Pjesme “Poslije nas”, “Čuvaj me”, “Zbog tebe”, “Autentično osrednji” ponovo su se pokazale kao odličan mamac za zagrebačku publiku, ali i prilika da svi romantičari uživaju pod zvijezdanim nebom, lagano se ljujajući u ritmovima ovih prekrasnih melodija. Bio je ovo i posljednji nastup Pavela u 2016. godini u ovom sastavu jer pjevačica Antonija Matković Šerić odlazi na porodiljni dopust. Na subotnjem koncertu Aljoša Šerić, Antonia Matković Šerić, Jurica Hotko (klavir, klavijature), Saša Jungić (gitara), Jakov Kolega (bas gitara), Dean Melki (violina), Jerko Jurin (bubanj) i Stipe B. Mađor (truba) atmosferu su doveli do vrhunca, a odlična simbioza s publikom donijela je još jedan nezaboravan koncert u sklopu Ljeta u MSU. Bio je ovo još jedan vrhunski koncert koji potvrđuje da nema bojazni za hrvatsku glazbenu scenu, potvrda da Pavel zasluženo ima svoje mjesto u vrhovima glazbeni ljestvica i da je Ljeto u MSU postalo nezaobilazno mjesto svih ljubitelja kvalitetne glazbe.

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell

I Mr. Jack zna da glazba, baš kao i on, zbližava ljude, pa se i ove godine odazvao pozivu na ljetovanje u MSU. Za svoje prijatelje pripremio je ukusna iznenađenja poput Lynchburg Lemonade i hamburgera s BBQ linijom umaka koji su komplementarni s Jack Daniel's Tennessee Whiskey izvornim okusom.

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell

Ljeto u MSU podržavaju i Turistučka zajednica grada Zagreba, Petrol, Karlovačko pivo i Jadransko osiguranje, a ulaznice za naredne koncerte kupite preko Eventim prodajne mreže ili na blagajni MSU-a. Na koncert uvijek možete doći brzim, povoljnim, zelenim prijevozom Eko taxija pozivom na broj 1414.

Photo: Borna Filić/Pixsell

Komentari 0