Life&style
Foto: Instagram @lachocolate.hr, praline za Uskrs

Patkice, pilići i pisanice: La Chocolate ima najslađe ručno rađene praline koje su idealan dar, a i ukras na stolu

  • Što je uskršnji stol bez čokolade na zečiće ili patkice?
  • Pronašli smo preslatke, ručno rađene praline koje možeš slagati po izboru
  • Ove čokoladne praline će cijelom uskršnjem stolu dati dozu posebnosti

Uskrs nam kuca na vrata, a mi planiramo slatke detalje koji će se pronaći na našem stolu. Kao i sve blagdane, trpeza je prepuna ukusne hrane, ostatke jedemo idućih nekoliko dana i često dobijemo i koji kilogram više nego što bismo trebali. Recepta za uskrsne slastice je mnogo, ali nama su za oko zapele slatke praline iz Čokoladnica LaChocolate.

Naime, praline su ručno rađene, a na sebi imaju detalje poput patkica, zečića, kravica i proljetnog cvijeća, a idealne su kao dar za Uskrs ili lijepi dodatak na uskršnjem stolu. Praline dolaze u raznim veličinama pakiranja pa tako možeš kupiti malu bombonjeru (140 g) s 8 pralina za 10 eura, kao i klasičnu veličinu od 225 grama koja košta 16,90 eura i ima 15 pralina. Uz ove okrugle kutijice, u ponudi su i ukrasne kutije s tri različita dizajna - Bonbonijera Uskršnja jaja, Bonbonijera Zec i Bonbonijera Proljeće. Cijena ovih kutijica je 17,90 eura i u sebi imaju 12 pralina s motivima Uskrsa.  

Foto: Instagram @lachocolate.hr, praline za Uskrs | Autor: Instagram @lachocolate.hr Instagram @lachocolate.hr Foto: Instagram @lachocolate.hr, praline za Uskrs Foto: Instagram @lachocolate.hr, praline za Uskrs | Autor: Instagram @lachocolate.hr Instagram @lachocolate.hr Foto: Instagram @lachocolate.hr, praline za Uskrs Foto: Instagram @lachocolate.hr, praline za Uskrs | Autor: Instagram @lachocolate.hr Instagram @lachocolate.hr Foto: Instagram @lachocolate.hr, praline za Uskrs

Osim pralina s motivima Uskrsa i proljeća, LaChocolate u ponudi ima i zanimljivo pakiranje za praline. Riječ je o uskrsnim jajima oslikanima u Faberge motive koji dolaze sa 4 komada uskrsnih pralina. Kada se pojedu praline, jaje će ostati kao uspomena u kojoj se mogu odložiti sitnice ili kao ukras u domu. Jaja dolaze u dvije crvene opcije, plavoji , bijeloj i zelenoj. Cijena jaja s četiri praline je 12,35 eura i može se naručiti na web shopu.

 

Foto: Instagram @lachocolate.hr, praline za Uskrs | Autor: Instagram @lachocolate.hr Instagram @lachocolate.hr Foto: Instagram @lachocolate.hr, praline za Uskrs Foto: Instagram @lachocolate.hr, praline za Uskrs | Autor: Instagram @lachocolate.hr Instagram @lachocolate.hr Foto: Instagram @lachocolate.hr, praline za Uskrs

S obzirom na to da ovo nije velika poslastica kao kolači i torte, sviđa nam jer se s njima nećemo prejedati, već će nam poslužiti za utaživanje želje za slatkim, a pritom se nećemo dovesti u situaciju da se ne možemo ustati s kauča poslije jela. Također, praline su toliko slatke da su idealan dar za sve one koji će tebi doći u goste, ili za sve one kod kojih ćeš ići u posjet. Umjesto klasičnih čokolada sa zečevima, ovo će razveseliti svih jer je malo drugačije i originalnije.

Možda vas zanima Kinder & Nutella browniesima neće odoljeti niti jedan slatkoljubac. Testiramo recept prvom prilikom Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @lachocolate.hr
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    svida mi se