Life&style

Par odustao od kupnje kuće zbog zastrašujućeg detalja: ''Podsjeća na zamku iz filma Slagalica strave''

  • Tko bi htio u kući imati rješenja koja podsjećaju na zamke iz filma ‘Slagalica strave’?
  • Od kupnje savršenog doma odustao je i jedan par kada su vidjeli neobičan i prilično opasan izgled stepenica 
  • Neobično stubište postalo je vrlo brz viralno, a mnoge je inspiriralo na zanimljive komentare

Bilo da se radi o kupnji ili najmanju nekretnine, tih nekoliko desetaka ili čak stotina kvadrata savršenog doma uistinu je teško pronaći. Sreći zato nije bilo kraja za američki par koji je pronašao nekretninu koja im je u potpunosti odgovarala. Zapravo sve osim jedne sasvim neočekivane stvari!

Možda vas zanima Zavirili smo u kuću Gwen Stefani: ovakvo ludo uređeni dom rijetko se viđa Rubrika Life&style Life&style

‘’Mislili smo dati ponudu za ovu kuću sve dok nismo vidjeli stepenice, to je za nas bilo veliko ne’’, svoje iskustvo su podijelili u TikTok videu koji je pogledan više od milijun puta. 

@themistershade

##househunting and we said ##hellno to these ##stairs ##house ##fyp ##comedy

♬ Oh No - Kreepa

Stepenice neobičnog rastera u cik-cak shemi zaista su najneobičnije rješenje za stubište koje smo vidjeli. Slažu se s tim i mnogi komentatori na TikToku koji su iznenađeni ovim napornijim načinom odlaska na kat kuće. 

Pogledaj kako izgleda kuća koja može izdržati najjače potrese, dizajnirali su je Japanci

‘’Ne bih se voljela uspinjati tim stepenicama pod utjecajem alkohola’’, ‘’Često se pitam što bih mogao napraviti po svojoj kući kako bi osigurao da završim u bolnici’’, ''Više me zanimao profil vlasnika koji su dali izgraditi ovakvo stubište koje izgleda kao da je zamka iz filma ‘Slagalica strave’, ‘’Savršeno je osim što ne mogu zamisliti da se moj pas uspješno popenje’’, ‘’Renovacija bi mogla biti vrijedna cijene, ali pitam se jesu li vlasnici priredili još koje iznenađenje’’, neki su od komentara.

Prema magazine Fine Homebuilding ovakav neobična rješenja u interijerima ponekad se primjenjuju u prostorima s manje kvadrata

Ova kuća prodaje se na području Marylanda u Americi za 400.000 dolara (oko 2 milijuna i 600 tisuća kuna), ima tri sobe i ti kupaonice te se prostire na nešto malo više od 200 kvadrata. Oglas je brzo postao virilan zbog neobičnog stubišta kojeg bi izgleda malo tko htio vidjeti u svome domu. 

Photo: zillow.com

Komentari 0