- U Ilici na broju 52, Pan-pek je upravo otvorio Krafneraj - prvo boutique mjesto u Zagrebu posvećeno isključivo krafnama
- Ako je suditi prema fotografijama, bolje ime nisu mogli odabrati jer ovaj kutak doista izgleda kao raj za krafne, a kupci imaju priliku gledati cijeli proces izrade, od dizanja tijesta do punjenja i završnog ukrašavanja
- Budući da ova nova slastičarska oaza kupcima nudi priliku da sami biraju punjenja, prelijeve i razne dodatke, kreirajući sami svoju kombinaciju okusa iz snova, jedva čekamo posjetiti je i isprobati sve što se nudi
Zagreb je oduvijek bio grad istinskih zaljubljenika u krafne, a posebno tijekom fašničkih dana kada se miris ovih svježe pečenih slastica širi ulicama i kada gotovo svaka slastičarnica nudi neke svoje gurmanske kombinacije, a od sada će ljubitelji ovog svima nam dragog deserta u savršeno mekanim, toplim i svježe pripremljenim krafnama imati prilike uživati na još jednoj adresi, u samom srcu grada.
U Ilici na broju 52, Pan-pek je upravo otvorio Krafneraj - prvo boutique mjesto u Zagrebu posvećeno isključivo krafnama, a ako je suditi prema fotografijama, bolje ime nisu mogli odabrati jer ovaj kutak doista izgleda kao raj za sve zaljubljenike u krafne. Budući da ova nova slastičarska oaza kupcima nudi priliku da sami biraju punjenja, prelijeve i razne dodatke, kreirajući svaki put svoju novu i jedinstvenu kombinaciju okusa iz snova, jedva čekamo posjetiti je i isprobati sve što se nudi.
Foto: Bojan Zibar
Foto: Bojan Zibar
Foto: Bojan Zibar
Pan-pek krafne su više od 3 desetljeća neizostavan dio školskih užina, vrtićkih marendi i obiteljskih okupljanja, a prepoznatljivi miris i okus koji nas u trenu vraća u djetinjstvo sada je dobio suvremeno i inovativno izdanje kroz koncept Krafneraja. Oslanjajući se na tradiciju, ali istovremeno donoseći novu razinu personalizacije i iskustva, Krafneraj nudi krafne koje se peku pred kupcima, a svježe i tople su dostupne svaki dan, cijeli dan.
Foto: Bojan Zibar
Foto: Bojan Zibar
U čemu je tajna ove neodoljive slastice? U vrhunskim sastojcima, originalnoj recepturi i pažnji posvećenoj svakom detalju. Tijesto je mekano i prozračno, nadjevi su bogati i kremasti, a mogućnosti kombiniranja gotovo su beskrajne, budući da se svaka krafna može dodatno ukrasiti čokoladnim preljevima, šećerom u prahu ili brojnim hrskavim dodacima.
Foto: Bojan Zibar
Foto: Bojan Zibar
Foto: Bojan Zibar
U Krafneraju, krafne nisu samo desert, već su one doživljaj, a kupci imaju priliku gledati cijeli proces izrade, od dizanja tijesta do punjenja i završnog ukrašavanja, što svaku posjetu čini posebnom. Redovito će se, kažu, uvoditi nove kombinacije punjenja i dodataka, a što znači da će i najvjerniji posjetitelji uvijek moći isprobati i otkriti nešto novo. A za one koji žele izbjeći gužvu ili unaprijed osigurati svoju omiljenu kombinaciju, Krafneraj nudi i mogućnost prednarudžbi i preuzimanja u dogovoreno vrijeme.
Komentiraj, znaš da želiš!
Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.