Life&style
Ovog Božića poklonite najljepše uspomene Ovog Božića poklonite najljepše uspomene

Ovog Božića poklonite najljepše uspomene

Omiljenih se uspomena uvijek rado prisjećamo, a kada ih imamo ovjekovječene u opipljivom obliku u nama nerijetko bude lavinu emocija.

Ako svojim najmilijima ovog Božića želite pokloniti personalizirane i unikatne darove, CEWE FOTOKNJIGA je idealan odabir jer sve svoje omiljene zajedničke fotografije možete pospremiti na jedno mjesto i tako ih sačuvati zauvijek.

 | Autor: dm.hr dm.hr

Pri oblikovanju fotoknjige možete birati između različitih vrsta formata, tiska i uveza, a dizajnirate ju u potpunosti po svom ukusu. Nakon što odaberete željenu vrstu fotoknjige, korice možete dodatno ukrasiti posebnim premazom u zlatnoj, srebrnoj, ružičasto-zlatnoj ili sjajnoj boji, a na stranice osim fotografija možete dodati željene tekstove, elemente, pozadine i poigrati se s raznim drugim opcijama. Najviše mogućnosti za uređivanje pronaći ćete u fotoprogramu „CEWE Fotosvijet“ koji s dmfoto.hr možete besplatno preuzeti na svoje računalo.

Oblikujte fotoknjigu sa zajedničkim uspomenama na vrijeme i pripremite najljepše božićne poklone za svoju obitelj i prijatelje!

Photo: dm.hr