Life&style

Ovo zovemo dobrim šopingom!

Doznaj koja su tri ključna modna komada ove jeseni, koje su najpoželjnije nijanse make upa te najtrendi frizura trenutka - i gdje to sve možeš pronaći

Šopingholičari, ljubitelji filmova, sportski fanatici, sladokusci i beauty ovisnici znaju da su u City Centeru one 'na svom terenu', a upravo to, ali sa zanimljivim zaokretom, pokazuje i nova kampanja centra. Stilist i modni urednik Saša Joka tijekom snimanja prišapnuo nam je da su tri ključna komada ove jeseni bundica od umjetnog krzna, čizme visine preko koljena i cvjetna haljina. A make up? Saša Joković, make-up artist, za ovu sezonu savjetuje korištenje smeđih tonova sjenila koji u sebi imaju nijanse crvene boje koja daje toplinu.
 | Autor: Mladen Šarić Mladen Šarić Hit frizura ove jeseni definitivno je kratki bob – taj trend s modnih pista i holivudskih ulica savjetuje i Milena Maršić, hair stylist. Nevjerojatnu sposobnost transformacije pokazala je Jelena Stanković koja je spretno uskakala u sve uloge – pa nije ni čudno da ju je ekipa uspoređivala s bezvremenskom Lindom Evangelistom.
 | Autor: Mladen Šarić Mladen Šarić
Bilo da želite obaviti najbolji shopping u više od 450 trgovina, pogledati najnoviji filmski hit, opremiti se za sezonu u teretani, prigristi nešto ukusno ili nadopuniti kozmetičku torbicu – vaše odredište bit će City Center one Zagreb East, Zagreb West i Split.
 | Autor: Mladen Šarić Mladen Šarić
P.S. Sredinom listopada otvorit će vam se posve novi City Center one svijet prepun najboljih modnih kombinacija, savršenih prijedloga za shopping iz omiljenih trgovina, savjeta poznatih stilista, prijedloga i recenzija najnovijih beauty proizvoda, neodoljivih gastro pustolovina i milijun drugih tema koje će vas inspirirati, zabaviti i uz koje ćete ponešto naučiti. Krenite u novu on-line pustolovinu uz City Mix and Match.
 | Autor: Mladen Šarić Mladen Šarić

 

 

Photo: Mladen Šarić

Komentari 0