Life&style
Božićno drvce koje se samo postavlja

Ovo umjetno božićno drvce kao da je čarobno: pritisneš dugme i postavi se samo!

  • Blagdani su ovdje, a s blagdanima nam dolazi i puno pripremnih poslova
  • Između kupovine savršenog poklona najdražima, pečenja najslađih deserta za blagdansko slavlje i gledanja svih božićnih filmova, treba prikladno urediti stan – i pri svemu tome sačuvati zdravi razum
  • Tu ti  može pomoći umjetno božićno drvce koje možeš postaviti bez naprezanja leđa ili puzanja po podu  

Da, srećom, takvo stablo postoji! Naime, božićno drvce Grow & Stow pametno je drvce koje se samo postavlja, zajedno s ukrasnim lampicama. Sve što trebaš napraviti je unijeti stalak za stablo u svoj dom i uključiti ga u struju. Nakon što se upali, gledaj kako će 700 dvobojnih LED svjetala naelektrizirati sobu, a grane će se početi polako rastezati i širiti. Stablo će se nastaviti širiti sve dok ne dosegne svoju punu visinu, koja se može postaviti na 2,1 ili 2,7 metara. 

Naručila je divno božićno drvce od 2 metra - ono što je stiglo pokvarilo je ugođaj

Nakon toga ti zapravo ne treba više funkcija, ali ćeš ih svejedno dobiti. Svjetla na stablu mogu se pretvoriti u dugine boje za zabavan, veseo izgled ili ih držati „običnima“ za sofisticiraniju vibraciju. Također možeš programirati svjetla da blijede ili mijenjaju boje.

Božićno drvce Možda vas zanima Tradicionalno, glamurozno ili minimalističko: što stil božićnog drvca govori o tebi? Rubrika Life&style Life&style

Naravno, ovako cool drvo će te koštati, a cijena je prilično visoka i iznosi oko 3140 kuna. Ipak, to je izvrstan proizvod za ljude kojima je možda teško sastaviti stablo ili ga donijeti na četvrti kat. Osim toga, ne možeš staviti cijenu na istinsku lakoću i praktičnost. 

 | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus

Photo: Shutterstock

Komentari 0