Life&style

Ovo su tri vinske čaše koje trebaju svakoj ženi. Slažeš li se?

  • Čaša dobrog vina, stvarno može opustiti čovjeka i popraviti dan, zar ne?
  • Na web stranici fancy.com pronašli smo tri lijepo dizajnirane čaše u čijim porukama se nije teško prepoznati
  • Čaša za prije i poslije 5 sati, vinska čaša za loš dan i čaša koja nas vraća u 20-e godine života

Na stranici fancy.com pronaći se mogu genijalne stvari, od prekrasno dizajniranih stvari za dom, kuhinjskih potrepština, poklona, ali i modnih dodataka i cipela. Nama su za oko zapele tri vinske čaše koje nisu samo lijepe već i duhovite, kao i mnogo drugih stvari na toj stranici. Ako se zaljubiš u koju od njih, znaj da Fancy dostavlja u Hrvatsku, a sada su im čaše i na sniženju.

Možda vas zanima Lava cake - desert s moćnim afrodizijakom kojemu baš nitko ne može odoljeti Rubrika Life&style Life&style

1. Čaša za posao i poslije posla

 | Autor: Fancy.com Fancy.com

Radiš od 9 do 5? Naravno da nećeš na poslu pijuckati vino već kavu ili čaj, ali kad završi radno vrijeme... Čaša vina tako prija. Jesi li se prepoznala u ovom opisu? Onda je ova prije/poslije 5 čaša idealna za tebe. I tvoje prijateljice.

2. Podsjetnik na studentske dane

 | Autor: Fancy.com Fancy.com

Sjećaš li se onih vremena, u ranim dvadesetima kad si išla na koncerte, glazbene festivale, brucošijade... Tamo se nije pilo iz staklenih čaša već iz plastičnih, a vino, pivo ili nešto treće je rijetko bilo ohlađeno na pravu temperaturu. Tih dana prisjetio je dizajner Maxim Velcovsky, pa je napravio hommage tim vremenima, fora staklene čaše koje izgledaju kao plastične, ali su na elegantnoj nožici. Jer, sad smo odrasle.

Možda vas zanima Kao iz kafića: donosimo trikove za savršenu pripremu omiljenog napitka Rubrika Life&style Life&style

3. Kad mi je loš dan čaša

 | Autor: Fancy.com Fancy.com

Priznaj, ima takvih dana kad bi najradije da te nitko ništa ne pita i da te svi ostave na miru. Pa, da ne bi morala svima objašnjavati kako ti je loš dan, kako ti se ne razgovara i slično, reći to možeš i ovom čašom, samo natoči do odgovarajuće crtice. I što je još fora, možda vino potakne čudesnu reakciju. Kako se čaša bude praznila, možda tvoje raspoloženje krene od "Ne pitaj me ništa" prema "Lošem danu", a na kraju završi kao "Dobar dan".

Photo: Fancy.com

Komentari 0