Life&style

Ovo su tri glavna sastojka zbog koji su alverde noviteti toliko dobri

Kvaliteta alverde proizvoda prirodne kozmetike poznata je već više od 30 godina. dm-ova marka prirodne kozmetike temelji se na biljnim sirovinama, nije testirana na životinjama, pogodna je za vegane, a pazi se i na ambalažu u kojoj se prodaje – kutijice su izrađene od 80 posto recikliranog materijala. Posebna se pažnja posvećuje sastavu proizvoda, oni moraju biti što kvalitetniji i prirodniji. Nedavno su u prodavaonice dm-a i u dm online shop došli novi make up proizvodi alverde, a mi vam otkrivamo zbog kojih su sastojaka toliko učinkoviti.

Ulje jojobe možete pronaći u  novim ruževima za usne Color&Care i Elegant Style te u balzamu za usne i gelu za obrve alverde. Ovo dragocjeno ulje dobiva se iz sjemenki i orašastih plodova stabla jojobe, koje raste na sušnim područjima Meksika, južne Kalifornije i Arizone. Još su Inke koristile ovo dragocjeno ulje, a proizvodi koji ga sadrže odlični su za problematičnu i suhu kožu te smanjivanje bora.

Aloe vera je najpoznatija po svojim umirujućim svojstvima, a u sebi sadrži nevjerojatan broj ljekovitih tvari – čak više od 200. Ona štiti, hidratizira i dubinski njeguje kožu, a ne trebamo je koristiti previše kako bi vidjeli brojne dobrobiti. Jednostavno, nakon nanošenja make upa upotrijebite novi sprej za fiksiranje alverde Hydro Hyaluron, u čijem je sastavu čudesna aloe vera iz kontroliranog organskog uzgoja.

Hijaluronska kiselina sastavni je dio naše kože i glavni spoj kojemu možemo zahvaliti mladolik izgled. S godinama njena razina opada i trebali bismo je nadoknaditi kozmetičkim proizvodima. Najlakše je to učiniti prije nanošenja make upa uz pomoć hidratantnog primera alverde Hydro  koji u sebi sadrži trostruku hijaluronsku kiselinu, djeluje u različitim slojevima kože i savršen je izbor za svakodnevno njegovanu kožu.

Više informacija i sve novitete u ponudi dm marke alverde otkrijte na www.dm.hr i ne zaboravite pratiti dm na Instagramu, Facebooku i YouTubeu za najnovije vijesti iz svijeta ljepote.

Photo: dm.hr