Life&style

Ovo su najseksi osobine tvog horoskopskog znaka

Naš horoskopski znak može nam puno otkriti - poput aduta kojima privlačimo druge

Zvijezde nam mogu pomoći dobro procijeniti s kojim smo tipom osoba kompatibilne, a s kojima ne. Naravno, ovdje jedna stvar igra jako značajnu ulogu, a to su karakteristike koje nas čine atraktivnima kao osobe. Donosimo koje to karakterne crte možeš zahvaliti svom zvjezdanom znaku te s pomoću kojih djeluješ privlačno drugima. 

Ovan 

Ekstremno si strastvena, a to te čini osobito zanimljivom drugim osobama. Ovnovi vrlo brzo privuku ljude u svoju „mrežu“ te ih omotaju zaigranim šarmom i duhom. 

Bik

Bikovi su rođeni vođe, teže ka savršenstvu te su zadovoljni jedino s najboljim. A pošto je uspjeh seksi, ovaj znak visoko kotira na listi privlačnosti. Bikovi znaju cijeniti užitak i luksuz te rado razmaze partnera od glave do pete. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Blizanci

Rođeni u znaku Blizanaca privlače ljude slatkorječivošću. Blizanci su inteligentni, ali ponekad izvrću istinu. Ta promjenjivost djeluje naročito seksi. 

Rak 

Kad Rak voli, voli cijelim svojim bićem. Ljudi se uz njih osjećaju sigurno. Puni su razumijevanja za druge. Ali, nije ih dobro razočarati, jer rakovi brzo nekome otvore srce, a još brže su ga u stanju zatvoriti. 

Lav 

Lavovi su šarmeri te osvajaju tuđa srca u tren oka. Kad su u centru pažnje totalno procvjetaju, ali su i bezgranično lojalni onome koga vole. Njihova darežljivost ponekad se čini bezgraničnom, ali – Lavovi često postanu egoisti jer stalno traže priznanje, ljubav i pohvalu. 

Djevica 

Djevice sjaje inteligencijom, ali i vjernošću. Često su staromodne i vole kad partner preuzme kontrolu. To se jako sviđa dominantnim muškarcima, jer se uz Djevice osjećaju „muški“. 

Vaga

Vage su pune razumijevanja. Uvijek znaju kako se osjeća njihov partner i što mu je potrebno. Potom na romantičan način učine sve što je potrebno da se opet osjeća dobro i sretno. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Škorpion 

Škorpioni imaju tamnu, tajanstvenu stranu – koja ih čini fascinantnim ljudima. Sa Škorpionima se mogu doživjeti usponi i padovi. Oni su koje vole ekstreme te su majstori zavođenja, i toga se srame. Seks eskperimenti? Seks igračke? O, da!

Strijelac 

Strijelci vole slobodu. Njihov otvoreni nastup privlači mnoge obožavatelje. Iskrenost i vjernost su mu najvažniji – tko to iskoristi, mora računati s posljedicama – Strijelci nisu dobri kad nešto treba oprostiti… 

Jarac 

Tko je rođen u znaku Jarca uglavnom isijava prirodnu eleganciju. Premda zbog toga Jarci ponekad izgledaju hladno i nedostižno, njihova osobnost i samouvjerenost jako su seksi. 

Vodenjak 

Vodenjaci su posebni i nekako „svoji“. Međutim njihov osobiti šarm kojim pritom zrače to ekspresno neutralizira. 

Ribe 

Ribe su sjajne ljubavnice te svojom spontanošću i otvorenošću djeluju jako privlačno. Na njih jako djeluju vlastite emocije pa često djeluju naivno. Njihovu naivnost nikako ne treba zamijeniti s nevinošću… 

 

Kad si već tu, bilo bi lijepo da ispuniš našu anketu :)

 | Autor:

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0